Libnet.ro
UNICEF

01:06

Italianul Ricardo Bolzan a castigat prima etapa a Turului Romaniei

Antena3 Antena3,
Italianul Ricardo Bolzan a castigat prima etapa a Turului Romaniei

Italian Ricardo Bolzan, care concureaza pentru echipa Cycling Team Friuli, a castigat, luni, prima etapa a editiei cu numarul 50 a Turului Romaniei, disputata pe distanta a 161 de kilometri, intre. continuă pe Antena3

Germanul Marcel Kittel a castigat prima etapa a Turului Frantei 2013

Germanul Marcel Kittel Argos) a castigat la sprint prima etapa a editiei 100 a Turului Frantei, desfasurata, sambata, intre Porto-Vecchio si Bastia, pe o distanta de 213 kilometri, si marcata de un.

Turul Frantei 2013: Germanul Marcel Kittel a castigat prima etapa.

Germanul Marcel Kittel Argos) a castigat la sprint prima etapa a editiei 100 a Turului Frantei, desfasurata, sambata, intre Porto-Vecchio si Bastia, pe o distanta de 213 kilometri, si marcata de un incident cu autocarul echipei Orica, spre final. Aceasta este prima victorie de etapa a lui Kittel in Turul Frantei, competitie in care a debutat anul trecut. Pe ultimii kilometri ai etapei, plutonul a fost divizat dupa caderea mai multor rutieri. Spaniolul Alberto Contador, dublu castigator al .

Turul Frantei 2013: Germanul Marcel Kittel a castigat prima etapa, una cu incidente

Germanul Marcel Kittel Argos) a castigat la sprint prima etapa a editiei 100 a Turului Frantei, desfasurata, sambata, intre Porto-Vecchio si Bastia, pe o distanta de 213 kilometri, si marcata de un incident cu autocarul echipei Orica, spre final.

Turul Frantei 2013: Prima etapa a fost castigata de Marcel Kittel

Germanul Marcel Kittel Argos) a castigat la sprint prima etapa din Turul Frantei, sambata, la Bastia Corsica), si a obtinut tricoul galben. Prima etapa a editiei cu numarul 100 a fost marcata de incidente, finish-ul fiind pus in pericol de un autocar blocat, iar plutonul a fost divizat pe ultimii kilometrii in urma unei cazaturi in care au fost implicati mai mult ciclisti.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )