Libnet.ro
UNICEF

21:00

Iulia Timosenko a intrat in greva foamei, in semn de protest fata de nesemnarea acordului Ucraina-UE

Antena3 Antena3,
Iulia Timosenko a intrat in greva foamei, in semn de protest fata de nesemnarea acordului Ucraina-UE

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a intrat in greva foamei pentru a denunta refuzul Kievului de a semna acordul de asociere cu Uniunea Europeana, informeaza AFP. incep greva foamei pe. continuă pe Antena3

Iulia Timosenko a intrat in greva foamei ca protest fata de nesemnarea acordului Ucraina-UE

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a intrat in greva foamei pentru a denunta refuzul Kievului de a semna acordul de asociere cu Uniunea Europeana, relateaza Washington Post. Opozitia proeuropeana din.

Iulia Timosenko a intrat in greva foamei

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a intrat in greva foamei ca forma de protest fata de refuzul guvernului de la Kiev de a semna acordul de asociere cu Uniunea Europeana. anterior, fostul premier a indemnat ucrainienii sa iasa in strada si sa participe la protestele din Kiev.

Iulia Timosenko a intrat in greva foamei.

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a intrat in greva foamei pentru protesta fata de refuzul Kievului de a semna acordul de asociere cu Uniunea Europeana, transmite Mediafax. Incep greva foamei pe termen nelimitat pentru a-i cere presedintelui Viktor Ianukovici sa semneze acordul de asociere cu UE, a declarat Timosenko prin intermediul avocatului sau, Serghei Vlasenko. Citeste si: Basescu, critici la adresa UE: Summitul de la Vilnius, un esec Timosenko se afla in detentie dupa ce a .

FOTO Iulia Timosenko indeamna la proteste dupa abandonarea acordului Ucraina-UE. Opozitia anunta 100.000 de oameni in strada

Opozanta ucraineana incarcerata Iulia Timosenko le-a cerut, vineri, concetatenilor sai sa iasa in strada pentru a protesta fata de abandonarea acordului de asociere intre Ucraina si Uniunea Europeana in favoarea relatiilor cu Rusia, decizie pe care a calificat-o drept un puci. Partidele de opozitie organizeaza un protest istoric duminica, la care asteapta 100. 000 de oameni pe strazil Kievului.

Iulia Timosenko face apel la proteste dupa abandonarea acordului Ucraina-UE

Iulia Timosenko le-a cerut, vineri, concetatenilor sai sa iasa in strada pentru a protesta fata de abandonarea acordului de asociere intre Ucraina si Uniunea Europeana UE) in favoarea relatiilor cu.

Ovidiu Hada a iesit din greva foamei la patru zile de la declansarea ei

Ovidiu Hada, fostul primar al municipiului Hunedoara, a iesit din greva foamei, dupa patru zile de la inceperea protestului din Penitenciarul Barcea Mare.

PROTEST fata de suspendarea exporturilor de vin moldovenesc catre Rusia.

Partidul Noua Republica va organiza, sambata, incepand cu ora 11:30, un Mars Pro Basarabia la Arcul de Triumf din Bucuresti, in directia de mers dinspre Piata Victoriei, in semn de protest pentru suspendarea exporturilor de vin moldovenesc catre Federatia Rusa. Citeste si: Fisc: Restrictiile la bunurile aduse din afara UE, suspendate Partidul Noua Republica sustine, totodata, decizia Republicii Moldova de-a semna Acordul de Liber Schimb, Acordul de liberalizare a Regimului de vize si Acordul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )