Libnet.ro
UNICEF

08:30

Iulian Badescu a demisionat din functia de primar al Ploiestiului

B1 B1,
Iulian Badescu a demisionat din functia de primar al Ploiestiului

Iulian Badescu a demisionat marti din functia de primar al Ploiestiului, informeaza B1 TV. Anuntul a fost facut de avocatul sau, William Branza, care a declarat ca Badescu si-a dat demisia pentru ca. continuă pe B1

Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu, a demisionat din functie

Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu, arestat preventiv intr-un dosar care vizeaza premierea echipei FC Petrolul Ploiesti din bugetul local, si-a dat demisia din functia de primar, a confirmat marti avocatul acestuia, William Branza. UPDATE: Iulian Badescu a demisionat din toate functiile pe care le avea in PSD.

Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu, a demisionat

Iulian Badescu a demisionat marti din functia de primar al municipiului, potrivit anuntului facut de avocatul acestuia. Astazi se judeca contestatia depusa de Iulian Badescu la decizia de arestare preventiva.

UPDATE Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu, a demisionat

Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu, arestat preventiv intr-un dosar care vizeaza premierea echipei FC Petrolul Ploiesti din bugetul local, si-a dat demisia din functia de primar, a confirmat marti avocatul acestuia, William Branza.

Primarul demisionar al Ploiestiului, Iulian Badescu, ramane in arest preventiv

14 - Primarul demisionar al Ploiestiului, Iulian Badescu, ramane in arest preventiv, au decis, marti, magistratii Curtii de Apel Ploiesti. Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu PSD), arestat.

Primarul Ploiestiului, arestat preventiv pentru luare de mita, si-a dat demisia din functie. Iulian Badescu a renuntat si la calitatea de membru al PSD

Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu, arestat preventiv pentru luare de mita si abuz in serviciu, si-a dat demisia din functie, marti, a anuntat avocatul acestuia la Curtea de Apel Ploiesti, unde se discuta.

Primarul demisionar al Ploiestiului, Iulian Badescu, ramane in arest

Primarul demisionar al Ploiestiului, Iulian Badescu, ramane in arest. Magistratii Curtii de Apel Ploiesti au respins marti contestatia la masura arestului preventiv pentru 30 de zile, informeaza B1 TV.

Iulian Badescu si-a dat demisia din toate functiile pe care le avea in PSD

Primarul demisionar al municipiului Ploiesti, Iulian Badescu, a renuntat, marti, la toate functiile pe care le detinea in organizatia municipala si in cea judeteana ale PSD, demisia fiind depusa la partid de unul dintre avocatii acestuia.

Olanda: Ministrul Justitiei a demisionat din functie. Care este motivul

Ministrul olandez al Justitiei si secretarul sau de stat au demisionat luni pe fondul unui scandal privind o intelegere controversata incheiata in urma cu 15 ani cu un traficant de droguri, potrivit Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )