Libnet.ro
UNICEF

08:30

UPDATE Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu, a demisionat

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu, a demisionat

Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu, arestat preventiv intr-un dosar care vizeaza premierea echipei FC Petrolul Ploiesti din bugetul local, si-a dat demisia din functia de primar, a confirmat marti avocatul acestuia, William Branza. continuă pe Hotnews

Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu, a demisionat din functie

Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu, arestat preventiv intr-un dosar care vizeaza premierea echipei FC Petrolul Ploiesti din bugetul local, si-a dat demisia din functia de primar, a confirmat marti avocatul acestuia, William Branza. UPDATE: Iulian Badescu a demisionat din toate functiile pe care le avea in PSD.

Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu, a demisionat

Iulian Badescu a demisionat marti din functia de primar al municipiului, potrivit anuntului facut de avocatul acestuia. Astazi se judeca contestatia depusa de Iulian Badescu la decizia de arestare preventiva.

Primarul demisionar al Ploiestiului, Iulian Badescu, ramane in arest preventiv

14 - Primarul demisionar al Ploiestiului, Iulian Badescu, ramane in arest preventiv, au decis, marti, magistratii Curtii de Apel Ploiesti. Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu PSD), arestat.

Primarul demisionar al Ploiestiului, Iulian Badescu, ramane in arest

Primarul demisionar al Ploiestiului, Iulian Badescu, ramane in arest. Magistratii Curtii de Apel Ploiesti au respins marti contestatia la masura arestului preventiv pentru 30 de zile, informeaza B1 TV.

Primarul Ploiestiului, arestat preventiv pentru luare de mita, si-a dat demisia din functie

Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu PSD), arestat preventiv pentru luare de mita si abuz in serviciu, si-a dat demisia din functie, marti, a anuntat avocatul acestuia la Curtea de Apel Ploiesti, unde se.

Primarul din Ploiesti a demisionat. Badescu ramane in arest

19: Instanta a decis sa respinga contestatia cererii de arestare preventiva formulata de fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu. Astfel, Badescu ramane in arest pana la finalul celor 30 de zile.

Primarul Ploiestiului, arestat preventiv pentru luare de mita, si-a dat demisia din functie. Iulian Badescu a renuntat si la calitatea de membru al PSD

Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu, arestat preventiv pentru luare de mita si abuz in serviciu, si-a dat demisia din functie, marti, a anuntat avocatul acestuia la Curtea de Apel Ploiesti, unde se discuta.

Iulian Badescu a demisionat din functia de primar al Ploiestiului

Iulian Badescu a demisionat marti din functia de primar al Ploiestiului, informeaza B1 TV. Anuntul a fost facut de avocatul sau, William Branza, care a declarat ca Badescu si-a dat demisia pentru ca.

Primarul Ploiestiului, arestat preventiv pentru luare de mita, si-a dat demisia din functie

Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu PSD), arestat preventiv pentru luare de mita si abuz in serviciu, si-a dat demisia din functie, marti, a anuntat avocatul acestuia la Curtea de Apel Ploiesti, unde se discuta contestatia sa la masura arestului. Anuntul a fost facut de unul dintre avocatii acestuia, William Branza.

Primarul din Ploiesti a demisionat

Primarul municipiului Ploiesti, Iulian Badescu, a demisionat din functie, potrivit B1TV.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )