Libnet.ro
UNICEF

15:00

Izaura, fiica lui Bercea Mondial, a fost internata la spital, acuzand dureri in zona abdominala

B1 B1,
Izaura, fiica lui Bercea Mondial, a fost internata la spital, acuzand dureri in zona abdominala

Izaura, fiica interlopului Bercea Mondial a fost internata la Spitalul de Urgenta din Slatina. Izaura este insarcinata si s-a plans de dureri in zona abdominala. Femeia a fost internata in blocul. continuă pe B1

Fiica lui Bercea Mondial, internata de URGENTA la spital

Fiica lui Sandu Anghel, Izaura Anghel, a fost transportata de urgenta la spital, vineri seara. Fiica lui Bercea Mondial este insarcinata. in jurul orei 23:00, Izaura a acuzat contractii, familia a.

Fiica lui Bercea Mondial, audiata la DNA in dosarul lui Mircea Basescu

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a venit, joi dimineata, la sediul central al DNA, pentru a fi audiata in dosarul de trafic de influenta al lui Mircea Basescu, in care acesta este suspectat ca a primit.

Fiica lui Bercea Mondial, audiata la DNA in dosarul lui Mircea Basescu

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a venit, joi dimineata, la sediul central al DNA, pentru a fi audiata in dosarul de trafic de influenta al lui Mircea Basescu, in care acesta este suspectat ca a primit bani de la familia interlopului spre a interveni pentru a-l scapa pe acesta de inchisoare.

Fiica lui Bercea Mondial, audiata la DNA in dosarul lui Mircea Basescu: Procurorii l-au adus si pe Bercea Mondial la audieri

UPDATE 13:05 Bercea Mondial a fost si el adus la DNA pentru a dat explicatii in dosarul in care Mircea Basescu este acuzat ca a primit bani pentru a face trafic de influenta, fiind scos din penitenciar. Izaura.

Fiica lui Bercea Mondial, audiata la DNA in dosarul lui Mircea Basescu

Izaura Anghel, fiica interlopului Sandu Anghel zis Bercea Mondial), a venit, in aceasta dimineata, la sediul central al DNA, ca sa fie audiata in dosarul de trafic de influenta al lui Mircea Basescu, in care acesta este suspectat ca ar fi primit bani de la familia interlopului, pentru a interveni sa-l scape de inchisoare, scriu surse din presa.

Izaura, fiica lui Bercea Mondial, internata de urgenta la Spitalul Judetean Slatina

Izaura, fiica lui Sandu Anghel, alias Bercea Mondial, a fost internata de urgenta la Spitalul Judetean vineri seara. insarcinata in sapte luni, ea a fost adusa la Slatina cu o ambulanta din localitatea natala Draganesti-Olt. Fiica interlopului a acuzat dureri mari.

Fiica lui Bercea Mondial, audiata la DNA in dosarul in care Mircea Basescu este acuzat de trafic de influenta

Fiica lui Sandu Anghel Bercea Mondial), Izaura, s-a prezentat, joi dimineata, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiata ca martor in dosarul in care fratele presedintelui, Mircea Basescu, este acuzat de trafic de influenta dupa ce ar primit bani de la familia interlopului pentru a interveni pentru a-l scapa pe acesta de inchisoare.

Fiica lui Bercea, Izaura Anghel, audiata la DNA in dosarul in care Mircea Basescu e acuzat de trafic de influenta

Fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, a venit, joi dimineata, la sediul central al DNA, pentru a fi audiata in dosarul de trafic de influenta al lui Mircea Basescu, in care acesta este suspectat ca a primit.

Ginerele lui Bercea Mondial ramane in arest

Marius Constantin a fost retinut luna trecuta pentru 30 de zile dupa ce acesta, impreuna cu sotia lui, Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial 47 ani), ramane in arest.

Bercea Mondial si Izaura Anghel au reluat la audierile de la DNA acuzatiile la adresa lui Kovesi si Stanciu

Bercea Mondial si Izaura Anghel au reluat, joi, in fata procurorilor DNA, acuzatiile conform carora ar fi ajuns sume de bani la procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, la presedintele ICCJ, Livia Stanciu, sustin surse judiciare.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )