Libnet.ro
UNICEF

06:00

Izolarea termica, cel mai important criteriu de selectie a tamplariei, pentru consumator

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Izolarea termica, cel mai important criteriu de selectie a tamplariei, pentru consumator

In perceptia consumatorului, cele mai importante caracteristici ale tamplariei sunt reprezentate de scutul de protectie format din patru elemente indispensabile pentru o tamplarie PVC de calitate, respectiv protectia termica 27%), protectia fonica 16%), protectia de apa / vant 11%) si protectia solara 11%), arata un studiu privind comportamentele de consum pe piata tamplariei PVC . continuă pe Ziarul Bursa

KILIPIRIM, cel mai important targ de carte cu discount, se muta la Unirea

Saptamana viitoare, in capitala debuteaza o noua editie a celui mai important targ de carte cu discount din Romania: KILIPIRIM. Evenimentul va avea loc intr-un nou spatiu, la Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Calarasi, in perioada 29 octombrie 2 noiembrie, zilnic intre 10. 00 si 22. 00, intrarea fiind libera.

Samsung Galaxy Note Edge, primele impresii. Cel mai ciudat telefon a trecut primele teste

Samsung Galaxy Note Edge, cel mai pretentios telefon produs vreodata de Samsung, a avut parte de mare lui lansare in Japonia in urma cu 4 zile, pe 23 octombrie. inainte ca Samsung sa lanseze Galaxy Note 4 au aparut nenumarate zvonuri pe internet si leak-uri in legatura cu viitorul telefon. Cel mai interesant dintre acestea, unul care s-a si dovedit a fi adevarat, era ca Samsung ar urma sa lanseze un telefon cu ecran curbat, folosindu-se de o tehnologie pe [].

Samsung Galaxy Note Edge, primele impresii. Cel mai ciudat telefon a trecut prin primele teste

Samsung Galaxy Note Edge, cel mai interesanttelefon produs vreodata de Samsung, a avut parte de marea lui lansare in Japonia in urma cu 4 zile, pe 23 octombrie. inainte ca Samsung sa lanseze Galaxy Note 4 au aparut nenumarate zvonuri pe internet si leak-uri in legatura cu viitorul telefon. Cel mai interesant dintre acestea, unul care s-a si dovedit a fi adevarat, era ca Samsung ar urma sa lanseze un telefon cu ecran curbat, folosindu-se de o tehnologie pe care [].

EXCLUSIV! CEL MAI SINCER INTERVIU cu DORU TODORUT: NU pot trai fara fetitele mele si muzica Solistul trupei Deepcentral se DEZBRACA de SECRETE!

Doru Todorut, solistul trupei Deepcentral, se dezbraca de secrete si raspunde sincer la cele mai indiscrete intrebari, in cel mai.

Toyota isi pastreaza titlul de cel mai mare constructor auto din lume

Grupul japonez Toyota Motor Corp. si-a pastrat titlul de cel mai mare constructor auto din lume in primele noua luni ale acestui an, in conditiile in care a vandut mai multe vehicule decat rivalii Volkswagen si.

Cel mai des invocate motive pentru a nu face sex si problemele care se pot ascunde dincolo de ele

Sexualitatea este o parte importanta a identitatii fiecaruia dintre noi, iar implinirea sexuala este un factor important in viata oricarui cuplu. Daca din diverse motive, sexul nu mai exista in relatia cu partenerulsau este nesatisfacator, acest lucru poate avea un impact major asupra cuplului, mai ales daca partenerii ajung sa se ascunda in spatele scuzelor.

Ce personaj din istoria Romaniei ar fi cel mai potrivit sa conduca azi tara? Am intrebat oamenii cetatii

Se vorbeste mult, in Romania, despre criza de modele. Si nu de ieri, de azi. in politica, fenomenul e mai acut decat in alte sfere si doar din groapa in care sunt afundati astazi prea multi dintre politicieni nu se vede limpede acest lucru. in lipsa de altceva, solutia gasita adeseori e refugiul in trecut: se cauta modele de odinioara. Asa ca am propus un joc: i-am rugat pe cativa oameni ai cetatii sa ne spuna care ar fi personajul din istoria Romaniei pe care l-ar recomanda azi ca sef de stat si ce argumente sustin alegerea facuta.

Disparitia Nokia e cel mai bun lucru pentru Apple, Samsung si altii, dar nu pentru ca le era concurenta

Nokia a disparut. Microsoft a oficializat trecerea la Lumia, a umplut cateva sertare cu patente Nokia si acum merge cu Windows mai departe. Disparitia Nokia era necesara pentru toata lumea, dar mai ales pentru Samsung, Apple si Microsoft. Nokia cand a inceput sa scada era lider de piata. Era un gigant care s-a prabusit cu un impact care l-a sfaramat, iar acum s-au cules si asezat bucatile. Partea frumoasa a tehnologiei este ca nu poti sta, fie cauti mereu sa [].

Messi, Ronaldo si Giovani Dos Santos au fost nominalizati la cel mai frumos gol din Spania

Mexicanul Giovani Dos Santos Villarreal), portughezul Cristiano Ronaldo Real Madrid) si argentinianul Lionel Messi FC Barcelona) au fost nominalizati pentru premiul celui mai frumos gol din Primera Division in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )