Libnet.ro
UNICEF

06:00

Samsung Galaxy Note Edge, primele impresii. Cel mai ciudat telefon a trecut primele teste

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note Edge, primele impresii. Cel mai ciudat telefon a trecut primele teste

Samsung Galaxy Note Edge, cel mai pretentios telefon produs vreodata de Samsung, a avut parte de mare lui lansare in Japonia in urma cu 4 zile, pe 23 octombrie. inainte ca Samsung sa lanseze Galaxy Note 4 au aparut nenumarate zvonuri pe internet si leak-uri in legatura cu viitorul telefon. Cel mai interesant dintre acestea, unul care s-a si dovedit a fi adevarat, era ca Samsung ar urma sa lanseze un telefon cu ecran curbat, folosindu-se de o tehnologie pe []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy Note Edge, primele impresii. Cel mai ciudat telefon a trecut prin primele teste

Samsung Galaxy Note Edge, cel mai interesanttelefon produs vreodata de Samsung, a avut parte de marea lui lansare in Japonia in urma cu 4 zile, pe 23 octombrie. inainte ca Samsung sa lanseze Galaxy Note 4 au aparut nenumarate zvonuri pe internet si leak-uri in legatura cu viitorul telefon. Cel mai interesant dintre acestea, unul care s-a si dovedit a fi adevarat, era ca Samsung ar urma sa lanseze un telefon cu ecran curbat, folosindu-se de o tehnologie pe care [].

REVIEW Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4 continua traditia telefoanelor cu ecrane mari a producatorului coreean, insa de data aceasta noul phablet se arunca in lupta cu un ecran superb, cu o rezolutie foarte mare, o camera noua cu stabilizare optica si o constructie axata pe materiale considerate premium cum ar fi metalul. Departe de a fi un telefon perfect, Note 4 vine cu destule plusuri incat sa fie pus in topul telefoanelor Android si, cu siguranta, in varful telefoanelor produse vreodata de Samsung. HotNews. ro a testat noul Note 4 si va propune un review in detaliu cu plusurile si minusurile noului phablet de la Samsung.

Primele impresii despre Galaxy Note Edge si ecranul sau cu o altfel de curbura

Note Edge este unul dintre acele telefoane care te cuceresc de cum il vezi si asta datorita ecranului sau. Este de inalta rezolutie, dar este si curbat. Iata ce spun primii oameni care l-au folosit.

Galaxy Note 4 e cel mai bun telefon de la Samsung, dar nu e prea dorit de oameni

Samsung Galaxy Note 4 este de aproape o luna pe piata, dar concurenta mai mare se arata cel mai bine in vanzarile acestui phablet.

Vanzarile de Galaxy Note 4 sunt mai slabe decat cele ale Note 3 de anul trecut

Samsung Galaxy Note 4 este in magazinele din Romania de mai bine de doua saptamani, insa pana acum nu a reusit sa se ridice la nivelul predecesorului sau in termeni de vanzari la nivel international. Samsung Galaxy Note 4 a inceput sa fie comercializat de la inceputul lunii octombrie, iar pana acum compania sud-coreeana a reusit sa livreze global aproximativ 4,5 milioane de telefoane. Desi la prima vedere cifra este impresionanta, noua iteratie din seria Galaxy Note nu a reusit [].

Nexus 6 si Android 5.0 Lollipop, primele impresii: Camera foto merita toata atentia

Nexus 6, noul telefon al celor de la Google, a fost anuntat oficial la mijlocul lunii octombrie, iar intre timpau aparut si primele impresii in legatura cu acesta. Google Nexus 6 a luat prin surprindere multi oameni, iar data lansarii nu a avut nimic de a face cu acest lucru. Se stia cu o zi inainte ca telefonul va fi anuntat prin intermediul unei postari pe blog. Surpriza a fost abandonarea strategiei folosite de Google pana atunci in comercializarea telefoanelor [].

Toyota isi pastreaza titlul de cel mai mare constructor auto din lume

Grupul japonez Toyota Motor Corp. si-a pastrat titlul de cel mai mare constructor auto din lume in primele noua luni ale acestui an, in conditiile in care a vandut mai multe vehicule decat rivalii Volkswagen si.

EXCLUSIV! CEL MAI SINCER INTERVIU cu DORU TODORUT: NU pot trai fara fetitele mele si muzica Solistul trupei Deepcentral se DEZBRACA de SECRETE!

Doru Todorut, solistul trupei Deepcentral, se dezbraca de secrete si raspunde sincer la cele mai indiscrete intrebari, in cel mai.

Disparitia Nokia e cel mai bun lucru pentru Apple, Samsung si altii, dar nu pentru ca le era concurenta

Nokia a disparut. Microsoft a oficializat trecerea la Lumia, a umplut cateva sertare cu patente Nokia si acum merge cu Windows mai departe. Disparitia Nokia era necesara pentru toata lumea, dar mai ales pentru Samsung, Apple si Microsoft. Nokia cand a inceput sa scada era lider de piata. Era un gigant care s-a prabusit cu un impact care l-a sfaramat, iar acum s-au cules si asezat bucatile. Partea frumoasa a tehnologiei este ca nu poti sta, fie cauti mereu sa [].

Izolarea termica, cel mai important criteriu de selectie a tamplariei, pentru consumator

In perceptia consumatorului, cele mai importante caracteristici ale tamplariei sunt reprezentate de scutul de protectie format din patru elemente indispensabile pentru o tamplarie PVC de calitate, respectiv protectia termica 27%), protectia fonica 16%), protectia de apa / vant 11%) si protectia solara 11%), arata un studiu privind comportamentele de consum pe piata tamplariei PVC .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2533 seconds )