Libnet.ro
UNICEF

06:30

Jack White la Bucuresti: biletele au fost puse astazi in vanzare

Adevărul Adevărul,
Jack White la Bucuresti: biletele au fost puse astazi in vanzare

Biletele pentru concertul cantaretului Jack White din Bucuresti au fost puse, astazi, in vanzare. Artistul american va veni in premiera in Romania, pe 9 noiembre, la Romexpo, in cadrul turneului de promovare al noului album, intitulat Lazaretto. continuă pe Adevărul

Biletele pentru concertul lui Jack White au fost puse in vanzare

Biletele pentru concertul cantaretului Jack White din Bucuresti au fost puse, astazi, in vanzare. Artistul american va veni in premiera in Romania, pe 9 noiembre, la Romexpo, in cadrul turneului de promovare al noului album, intitulat Lazaretto.

VIDEO Jack White (the White Stripes) in premiera in Romania. S-au pus in vanzare biletele pentru concertul din Bucuresti

Castigatorul a 8 premii Grammy, Jack White the White Stripes), va concerta in premiera in Romania pe 9 noiembrie la Romexpo in cadrul turneului de promovare al noului album. Jack White a fost senzatia acestei veri. Ultimul sau album Lazaretto, lansat pe 10 iunie, a debutat pe locul 1 in topul Billboard 200 si s-a vandut in peste 140. 000 de exemplare in prima saptamana de la aparitie. Inca din aprilie, non-conformistul chitarist, compozitor si producator de muzica a incantat milioane de fani atat in cadrul festivalurilor la care a fost headliner - printre care se numara si Music Midtown din Atlanta, Bonnaroo din Manchester, Glastonbury si iTunes Festival - cat si la concertele sold-out pe care le-a sustinut in numeroase orase din SUA si Europa de Vest.

Jack White (the White Stripes) in premiera in Romania. S-au pus in vanzare biletele pentru concertul din Bucuresti

Castigatorul a 8 premii Grammy, Jack White the White Stripes), va concerta in premiera in Romania pe 9 noiembrie la Romexpo in cadrul turneului de promovare al noului album.

Concert Jack White, in premiera in Romania

Castigatorul a 8 premii Grammy, Jack White the White Stripes), va concerta in premiera in Romania pe 9 noiembrie la Romexpo in cadrul turneului de promovare al noului album.

Director Biblioteca Metropolitana: 688 de carti au fost puse sub sechestru

Un numar de 688 de carti ale Bibliotecii Metropolitane Bucuresti BMB), cumparate de la o persoana fizica in prezent decedata, au fost puse sub sechestru, marti, de anchetatori, a anuntat directorul.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )