Libnet.ro
UNICEF

09:00

Jaf de 100.000 de euro in Arad. Banii au fost furati dintr-o masina a Postei Romane

Adevărul Adevărul,
Jaf de 100.000 de euro in Arad. Banii au fost furati dintr-o masina a Postei Romane

O suma mare de bani a disparut, in aceasta dimineata, dintr-o masina a Postei Romane, parcata in fata sediului principal din Arad, in zona Garii CFR. continuă pe Adevărul

Jaf de o suta de mii de euro in Arad. Banii au fost furati dintr-o masina a Postei Romane

O suma mare de bani a disparut, in aceasta dimineata, dintr-o masina a Postei Romane, parcata in fasa sediului principal din Arad, in zona Garii CFR.

Arad: Mai multi saci cu bani au fost furati dintr-o masina a Postei parcata in centrul orasului

Un angajat al Postei din Arad a alertat luni politia ca mai multi saci in care se aflau aproximativ 385. 000 de lei au fost furati dintr-o masina a Postei parcata in fata sediului central al institutiei, care.

Sangele Papei Ioan Paul al II-lea a fost furat dintr-o biserica italiana. Autoritatile nu exclud implicarea satanistilor!

O sticluta care continea sangele Papei Ioan Paul al II-lea a fost furata dintr-o biserica italiana. Flaconul respectiv a fost sustras din capela bisericii San Pietro della Ienca, situata intr-o regiune.

Marcel Opris, imbogatit la sefia STS. Milioane de euro din banii institutiei au fost virati in conturile amicilor sai

Seful STS, Marcel Opris, a carui demitere a fost ceruta de premier, tine cu dintii de functie. Si nu e de mirare. Sub domnia lui Marcel Opris, milioane de euro din bugetul Serviciului au fost virate in.

Italia: O fiola cu sangele fostului papa Ioan Paul al II-lea a fost furata dintr-o biserica

O relicva religioasa - o fiola continand sange al fostului papa Ioan Paul al II-lea - a fost furata in urma cu doua zile dintr-o biserica din centrul Italiei, scrie Mediafax. De asemenea, odata cu fiola.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )