Libnet.ro
UNICEF

08:00

Jaf armat pe aeroportul din capitala Albaniei: Vehicul blindat plin cu bani a fost atacat si jefuit

B1 B1,
Jaf armat pe aeroportul din capitala Albaniei: Vehicul blindat plin cu bani a fost atacat si jefuit

Un vehicul blindat pe platforma aeroportului din capitala Albaniei, Tirana a fost atacat, joi, de trei persoane inarmate si mascate in timp ce agentii de securitate mutau o mare suma de bani din acest. continuă pe B1

Alerta pe aeroportul din Tirana. Trei persoane inarmate si mascate au atacat un vehicul blindat

Trei persoane inarmate si mascate au atacat joi un vehicul blindat pe platforma aeroportului din capitala Albaniei, Tirana, in timp ce agentii de securitate mutau o mare suma de bani din acest vehicul intr-un avion care urma sa decoleze catre Italia, transmite agentia EFE.

Bangladesh: 20 de persoane, tinute prizoniere intr-un restaurant din capitala statului. Gruparea SI a revendicat atacul armat

Mai multi barbati inarmati au intrat, vineri, intr-un restaurant din capitala Bangladeshului, Dhaka, unde au deschis focul.

Atentatul de pe aeroportul din Istanbul: Un nou bilant indica 41 de morti si 239 de raniti / Zi de doliu national in Turcia

Cel mai recent bilant oficial al triplului atentat terorist care a avut loc marti seara pe aeroportul din Istanbul indica 41 de morti si 239 de persoane ranite, anunta AFP. Turcia a decretat miercuri zi de doliu national.

Tragedie! Un barbat a murit intr-o statie de troleibuz din Capitala

Final tragic pentru un barbat! A murit chiar in statia de troleibuz, scrie publika. md. Cazul s-a intamplat vineri dimineata pe strada Miorita din Capitala. Varsta barbatului este de.

Subsolul Spitalului CF 2 din Capitala, inundat din cauza furtunii (VIDEO)

A fost prapad in mai multe zone din Capitala, dupa o furtuna de doar cateva minute, arata B1 TV. Au fost probleme pe Calea Dorobanti, in Pasajul Victoriei sau zona Garii de Nord. Aici, din.

Atentat terorist pe aeroportul din Istanbul, soldat cu 36 de morti si 147 de raniti

ACTUALIZARE 08:34 Victor Ponta, despre atentatele din Istanbul: Eram in masina, la 10 minute de aeroport Fostul premier Victor Ponta a afirmat ca se afla la doar la 10 minute de intrarea in aeroport si ca a fost intors din drum. *ACTUALIZARE 08:22 MAE condamna atacul terorist de la aeroportul Ataturk din Istanbul -------- Doua explozii s-au produs, marti seara, pe aeroportul international Ataturk din Istanbul, fiind urmate de numeroase focuri de arma. Posturile de televiziune turce vorbesc despre un atentat sinucigas, soldat cu cel putin 36 de morti si 147 de raniti, potrivit agentiilor internationale de presa.

Atacatorii de pe aeroportul din Istanbul sunt din trei zone care au apartinut Uniunii Sovietice. Noul bilant: 43 de morti, dintre care 19 straini

Cei trei atacatori sinucigasi de pe aeroportul ataturk din Istanbul sunt cetateni straini. Potrivit agentiei turce de presa Dogan, acestia provin din Uzbekistan, Kargazstan si din regiunea Daghestan.

Fost jucator al Stelei confundat cu un terorist pe aeroportul din Istanbul

Andrey Nazario, jucator care a imbracat tricoul echipei Steaua in 2007, a fost surprins de atentatul terorist care a provocat zeci de morti si sute de raniti pe aeroportul international din Istanbul.

Un medic de la Spitalul Militar din Capitala, retinut de procurorii DNA pentru luare de mita

Un medic de la Spitalul Militar din Bucuresti a fost retinut joi pentru 24 de ore de catre procurorii anticoruptie dupa ce a luat mita 1. 000 de euro pentru operatii de rinoplastie. Procurorii l-au retinut pe.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )