Libnet.ro
UNICEF

19:16

Jair Bolsonaro a cstigat alegerile prezidentiale din Brazilia

Hotnews Hotnews,
 Jair Bolsonaro a cstigat alegerile prezidentiale din Brazilia

Fostul capitan in armata braziliana, Jair Bolsonaro, a castigat duminica alegerile prezidentiale din Brazilia, datorita unui val de frustrare fata de coruptie si crima care a adus la un viraj dramatic catre dreapta in cea de-a patra cea mai mare democratie mondiala, arata rezultatele oficiale conform agentiei Reuters. continuă pe Hotnews

Candidatul de extrema dreapta, Jair Bolsonaro, a castigat alegerile prezidentiale din Brazilia

Potrivit rezultatelor oficiale, Jair Bolsonaro a castigat alegerile prezidentiale din Brazilia, in contextul unui val de nemultumiri legate de coruptie si criminalitate care a indreptat tara sud-americana spre viziunea extremei-drepte, informeaza Reuters.

Candidatul de extrema-dreapta, Jair Bolsonaro, a castigat alegerile prezidentiale din Brazilia

Potrivit rezultatelor oficiale, Jair Bolsonaro a castigat alegerile prezidentiale din Brazilia, in contextul unui val de nemultumiri legate de coruptie si criminalitate care a indreptat tara sud-americana spre viziunea extremei-drepte, informeaza Reuters.

Jair Bolsonaro este noul presedinte al Braziliei: Acesta este un sustinator al fostului regim dictatorial militar si este poreclit Donald Trump al Americii Latine

Candidatul de extrema-dreapta Jair Bolsonaro a castigat alegerile prezidentiale din Brazilia. in turul doi ce a avut loc duminica, acesta a obtinut 55,2% in timp ce oponentul sau, candidatul Partidului.

Trump l-a sunat pe Bolsonaro pentru a-l felicita pentru victoria n alegeri

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a sunat duminica seara pe candidatul de extrema dreapta Jair Bolsonaro pentru a-l felicita pentru victoria sa in alegerile prezidentiale din Brazilia, a anuntat Casa Alba, relateaza AFP si Reuters conform Agerpres.

DEZASTRU pentru Angela Merkel la alegerile-cheie din landul Hessa. Extrema dreapta ajunge in singurul parlament local al Germaniei unde nu era inca prezenta

Pierderi grele pentru partidul cancelarului german Angela Merkel si partenerul sau de coalitie din Guvernul de la Berlin la alegerile-cheie din landul Hessa. Desi Uniunea Crestin-Democrata CDU, de.

Brazilia, la un pas de a-si alege drept presedinte un Trump tropical: Candidatul extremei drepte, Jair Bolsonaro,este favoritul celui de-al doilea tur de scrutin

Aproximativ 147 de milioane de alegatori sunt asteptati duminica in mai mult de 80. 000 de sectii de votare pentru a opta intre Jair Bolsonaro si Fernando Haddad, relateaza presa internationala citata deAgerpres. Marele favorit este Bolsonaro, asa-zisul Trump tropical, un politician reprezentand extrema dreapta, militar in rezerva, rasist si homofob.

The Guardian: Frica si furia au cstigat alegerile din Brazilia. E un strigat de desteptare pentru ntreaga planeta

Bolsonaro a exploatat cea mai veche politica, acea a interesului propriu, dar si pe cea mai noua, aceea a furiei, polarizarii si fricii. Alegatorii i-au inghitit dezgustul fata de homosexuali, feminism, padurile tropicale si statul de drept pentru a se putea descotorosi de un regim corupt de stanga incapabil sa tina sub control violenta de pe strazi. O natiune faimoasa pentru toleranta ei a optat pentru disciplina militara si economica, potrivit The Guardian, citat de Rador.

Brazilia a trecut in extrema dreapta

Cea mai mare tara din America Latina a trecut in extrema dreapta in urma alegerii usoare, duminica, a foarte controversatului Jair Bolsonaro, care a promis sa schimbe destinul Braziliei, relateaza AFP.

Rezultat slab pentru formatiunea cancelarului Angela Merkel la alegerile regionale din Hesse

Uniunea Crestin-Democrata CDU), formatiunea cancelarului german Angela Merkel, a primit o noua lovitura din partea alegatorilor, obtinand 27% din voturi la scrutinul regional de duminica din landul Hesse, in scadere cu 10% fata de alegerile anterioare, informeaza agentia Dpa, potrivit Mediafax.

Anuntul trist a fost facut chiar de medici, Oana Lis plange in hohote: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Problemele de sanatate ale lui Viorel Lis sunt departe de a se fi incheiat. Potrivit unor dezvaluiri realizate de sotia sa, Oana Lis, fostul primar Viorel Lis a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )