Libnet.ro
UNICEF

23:30

Un jandarm din Vaslui a fost trimis in judecata dupa ce ar fi adus in tara cocaina de 50.000 de euro

Antena3 Antena3,
Un jandarm din Vaslui a fost trimis in judecata dupa ce ar fi adus in tara cocaina de 50.000 de euro

Un jandarm din Vaslui a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT pentru complicitate la trafic de droguri de mare risc, dupa ce, alaturi de un prieten, ar fi introdus in tara 500 de grame de cocaina din Costa. continuă pe Antena3

Vaslui: Un jandarm a fost trimis in judecata dupa ce ar fi adus in tara cocaina in valoare de 50.000 euro din Costa Rica

Un jandarm din Vaslui a fost trimis in judecata dupa ce, alaturi de un prieten, ar fi introdus in tara 500 de grame de cocaina din Costa Rica, in valoare de 50. 000 de euro, informeaza Mediafax. Alin.

Tulcea: Adolescent de 17 ani, trimis in judecata dupa ce a violat un baietel de sapte ani

Un adolescent de 17 ani din judetul Tulcea a fost trimis in judecata in stare de arest preventiv dupa ce a intretinut in mod repetat relatii sexuale cu un baietel in varsta de sapte ani. in plus, in.

Patru soferi au fost trimisi in judecata dupa ce s-au urcat bauti la volan

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Arad au trimis in judecata patru soferi pentru conducere sub influenta alcoolului.

Fiul unui fost judecator din Vaslui, condamnat la inchisoare cu executare pentru trafic de droguri

Fiul unui fost judecator, in prezent avocat la Baroul Vaslui, a fost condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru trafic si consum de droguri de risc si mare risc, dupa ce a vandut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )