Libnet.ro
UNICEF

13:00

Japonia: doi morti, 680 de raniti si peste 200 de zboruri anulate din cauza viscolului

Adevărul Adevărul,
Japonia: doi morti, 680 de raniti si peste 200 de zboruri anulate din cauza viscolului

Un nou viscol a lovit, vineri, o mare parte din Japonia, facand doi morti si peste 680 de raniti si obligand companiile aeriene sa anuleze peste 200 de zboruri, potrivit postului public de televiziune NHK. continuă pe Adevărul

Doi morti si 23 de raniti, in manifestatiile din Venezuela.

Un militant proguvernamental si un student au fost ucisi de gloante miercuri pe marginea unei manifestatii a opozantilor si studentilor la Caracas, informeaza AFP, conform Agerpres. Avem doi morti, din pacate, membrul unui grup /proguvern/ Juan Montoya, ucis de gloante, si /studentul/ Bassil Dacosta, de asemenea impuscat mortal, a declarat responsabila ministerului public venezuelean Luisa Ortega Diaz, anuntand de asemenea 23 de raniti. In dispersarea marsului opozitiei fata de guvernul .

Peste 200 de lideri din business si administratie participa la Romanian Business Leaders Summit 2014

Peste 200 de lideri marcanti din business si administratie, dar si reprezentanti ai corpului diplomatic la Bucuresti, vor participa, joi si vineri, la a treia editie a Romanian Business Leaders Summit.

Indonezia: Doi morti si 200.000 de persoane evacuate din cauza eruptiei vulcanului Kelud

Doi oameni au murit, cateva sute de mii au fost evacuati si aeroporturile au fost inchise in Indonezia, dupa eruptia Vulcanului Kelud. Vulcanul care este deosebit de periculos, deoarece este situat intr-o.

UPDATE. Doi morti, dupa eruptia Vulcanului Kelud.

UPDATE: Doua persoane au murit, in urma eruptiei Vulcanului Kelud, pe Insula Java, au anuntat autoritatile vineri, relateaza AFP, conform Mediafax. Vulcanul Kelud a intrat in eruptie joi seara, improscand coloane de fum, roci incandescente si lava catre sate din vecinatate, pe o raza de kilometri. --- Autoritatile indoneziene au dispus vineri evacuarea a proximativ 200. 000 de persoane, iar trei aeroporturi internationale au fost inchise, dupa eruptia spectaculoasa a Vulcanului Kelud, pe .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2082 seconds )