Libnet.ro
UNICEF

23:00

Japonia: Mai multe plaje au fost inchise din cauza rechinilor

B1 B1,
Japonia: Mai multe plaje au fost inchise din cauza rechinilor

Mai multe plaje din Japonia au fost inchise vineri de autoritati, dupa ce zeci de rechini au fost vazuti in largul coastelor respective, anunta AFP. Astfel, in Ibaraki, la 100 de kilometri nord de Tokyo, a fost. continuă pe B1

VIDEO. Plaje din Japonia, inchise din cauza RECHINILOR

Mai multe plaje din apropiere de capitala japoneza, foarte frecventate de practicantii de surfing, au fost inchise vineri de autoritati dupa ce zeci de rechini au fost vazuti in largul coastelor respective.

Plaje inchise din cauza rechinilor. Turistii sunt atentionati sa nu intre in apa

Mai multe plaje din apropiere de capitala japoneza, foarte frecventate de practicantii de surfing, au fost inchise vineri de autoritati dupa ce zeci de rechini au fost vazuti in largul coastelor respective,.

Nicomed, despre cazul Arianei Prunariu: Consultatia a fost ingreunata din cauza ca, initial, familia nu a vrut ca fetita sa fie trezita

Intr-un comunicat de presa, Nicomed a anuntat ca, in cazul fetitei Ariana Prunariu, consultatia a fost ingreunata din cauza ca, initial, familia nu a vrut ca fetita sa fie trezita, informeaza B1 TV. in.

Argentina: 6.000 de persoane au fost evacuate din cauza inundatiilor

Sase mii de oameni din centrul Argentinei raman evacuati din cauza inundatiilor care au provocat moartea a trei persoane in ultimele sapte zile. Zona afectata este si principala regiune agricola a tarii,.

Cele mai multe persoane cu averi mari verificate de ANAF sunt din Bucuresti, Ilfov si Suceava

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) verifica, intr-o prima etapa, 313 persoane fizice cu venituri mari care prezinta risc fiscal, cele mai multe dintre acestea provenind din municipiul Bucuresti 31 persoane) si judetele Ilfov 34) si Suceava 14), potrivit unui comunicat de presa.

Brasovul risca sa piarda mii de locuri de munca din cauza lipsei infrastructurii

Presedintele interimar al Consiliului Judetean Brasov, Claudiu Coman, a anuntat, ieri, ca se primesc tot mai multe semnale din partea companiilor prezente la Brasov ca s-ar putea reloca in cazul in care Brasovul va ramane in continuare izolat din punct de vedere al infrastructurii.

Mai multe statii PECO au luat amenzi pentru ca isi inselau clientii

Mai multi agenti economici care comercializeaza gaz lichefiat in municipiul Chisinau dar si in zonele de nord ale republicii isi inselau clientii la volum si pret. Constatarile au fost facute de catre Agentia pentru Protectia Consumatorilor care a efectuat mai multe controale inopinate ca urmare a unor petitii.

Incendiu in Parcul National Cheile Bicazului-Hasmas, cel mai probabil din cauza unei tigari aprinse aruncate: Pompierii cara apa in rucsacuri

Un incendiu a izbucnit in Parcul National Cheile Bicazului-Hasmas, judetul Harghita, din cauza unei tigari aprinse aruncate, cel mai probabil, de un turist, iar interventia este dificila din cauza zonei greu.

Revolutionar lasat fara pensie din cauza birocratiei

Un revolutionar, ranit grav in 1989, a ramas de 10 ani fara pensie din cauza birocratiei. Desi ii sunt recunoscute drepturile si participarea sa la revolutie, barbatul nu mai primeste niciun ban pentru ca.

Raed Arafat: Cautarile planorului vor continua maine cu mai multe forte in Brasov

Secretatul de stat Raed Arafat a explicat pentru Digi 24 ca, maine, cautarile planorului disparut vor continua maine, cu mai multe forte, in Brasov.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )