Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. Plaje din Japonia, inchise din cauza RECHINILOR

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Plaje din Japonia, inchise din cauza RECHINILOR

Mai multe plaje din apropiere de capitala japoneza, foarte frecventate de practicantii de surfing, au fost inchise vineri de autoritati dupa ce zeci de rechini au fost vazuti in largul coastelor respective. continuă pe România Liberă

Japonia: Mai multe plaje au fost inchise din cauza rechinilor

Mai multe plaje din Japonia au fost inchise vineri de autoritati, dupa ce zeci de rechini au fost vazuti in largul coastelor respective, anunta AFP. Astfel, in Ibaraki, la 100 de kilometri nord de Tokyo, a fost.

Plaje inchise din cauza rechinilor. Turistii sunt atentionati sa nu intre in apa

Mai multe plaje din apropiere de capitala japoneza, foarte frecventate de practicantii de surfing, au fost inchise vineri de autoritati dupa ce zeci de rechini au fost vazuti in largul coastelor respective,.

Desprinsa parca din trecut, Vela e cea mai nou bicleta electrica

Daca va incanta mersul pe bicicleta, dar v-ati saturat de pedalat, Vela s-ar putea sa fie mijlocul de transport perfect pentru voi. Numarul bicicletelor electrice disponibile pentru achizitie este in continua expansiune, iar trendul actual de design este menit sa ascunda foarte bine particularitatile electronice ale mijlocului de transport. Daca va uitati la Vela, de [] Desprinsa parca din trecut, Vela e cea mai nou bicleta electrica Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )