Libnet.ro
UNICEF

22:30

Japonia: Mai multe zboruri au fost anulate din cauza eruptiei vulcanului Aso (VIDEO)

B1 B1,
Japonia: Mai multe zboruri au fost anulate din cauza eruptiei vulcanului Aso (VIDEO)

Mai multe zboruri au fost anulate in Japonia din cauza eruptiei vulcanului Aso, au anuntat, joi, Japan Airlines JAL) si ANA Holdings, relateaza AFP. Japan Airlines a anulat cel putin 12 zboruri cu plecare de pe. continuă pe B1

JAPONIA: Zboruri anulate din cauza eruptiei vulcanului Aso

Eruptia brusca marti a vulcanului Aso, a determinat Japan Airlines sa anuleze cel putin 12 zboruri cu plecare de pe aeroportul Kumamoto - cel mai apropiat de vulcanul care a erupt pentru prima data dupa 1995 -, dintre care o parte sunt operate de compania Jetstar Japan.

Franta. Mii de persoane au fost EVACUATE din cauza unei bombe din al Doilea Razboi Mondial

Peste 3000 de persoane au fost evacuate ieri din centrul orasului francez Rennes, pe timpul dezamorsarii unei bombe uriase, lansata de britanici pe timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, si ramasa.

Statele Unite: Peste 4.000 de zboruri au fost anulate sau amanate din cauza vremii nefavorabile

Peste 4. 000 de zboruri au fost anulate sau amanate, miercuri, in Statele Unite, din cauza vremii nefavorabile, relateaza AFP. in cursul serii, 671 de zboruri au fost anulate si 3. 467 amanate. Aeroporturile cele mai .

Piata gazelor se va liberaliza pentru IMM-uri de la 1 ianuarie. Ministrul delegat pentru Energie spune ca acestea ar putea avea probleme din cauza importurilor de gaze, in timp ce seful ANRE sustine ca nu vor fi cresteri de preturi importante

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a anuntat joi ca nu a reusit sa convinga reprezentantii Comisiei Europene sa accepte prelungirea procesului de liberalizare a pretului gazelor in cazul IMM-urilor. In acest context, ministrul a spus ca are o ingrijorare fata de aceste IMM-uri deoarece ar putea sa cumpere gaze mai scumpe, in aceasta iarna, din cauza importurilor. Pe de alta parte, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), Niculae Havrilet, sustine ca nu prevede cresteri importante la pretul gazelor pentru IMM-uri, mai ales ca pe bursa gazelor, s-au facut tranzactii pentru primul trimestru al anului viitor la un pret foarte apropiat de cel reglementat, respectiv 90 lei/MWh. La randul sau, presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, a afirmat ca Guvernul poate bloca pretul la gaze pe o perioada de 6 luni, daca se constata un dezechilibru intre cerere si oferta.

Vrea rea a dat peste cap planurile americanilor de Ziua Recunostintei. Peste 4000 de zboruri anulate din cauza vremii nefavorabile, dar presedintele Obama tot a gratiat doi curcani

Peste 4. 000 de zboruri au fost anulate sau amanate miercuri in Statele Unite, unde vremea rea care s-a abatut asupra coastei de nord-est a dat peste cap planurile a milioane de americani pentru Ziua Recunostintei, relateaza AFP.

Haos in SUA din cauza vremii: Peste 4.000 de zboruri au fost anulate sau amanate

Conditiile meteo nefavorabile din nord-estul SUA au dus la anularea sau amanarea a peste 4. 000 de zboruri in cursul zilei de miercuri. Planurile pentru Ziua Recunostintei o sarbatoare importanta in SUA - n. r. ) a milioane de americani au fost date peste cap.

Klaus Iohannis, refuzat de potentiali consilieri la Cotroceni din cauza salariilor mici

Klaus Iohannis intampina probleme in a-si gasi consilieri prezidentiale din cauza salariilor mici pe care le poate oferi, informeaza surse politice, citate de HotNews. Astfel, mai multe personalitati din.

SUA: Politia din Ferguson, vizata de tiruri. Mai multe imobile au fost incendiate

Politia din Ferguson a fost tinta a numeroase tiruri, in timp ce aproximativ 12 imobile au fost incendiate, a anuntat John Belmar, seful politiei comitatului Saint Louis, intr-o conferinta de presa, citat de AF.

Nein, danke! Iohannis, refuzat de potentialii consilieri, din cauza salariilor mici de la Cotroceni

Presedintele ales, Klaus Iohannis, se loveste de primele probleme inainte sa se instaleze la Cotroceni: nu-si gaseste consilieri prezidentiali din cauza salariilor mici pe care le poate oferi, au declarat, pentru HotNews, surse politice. Potrivit acestora, Iohannis a curtat cateva personalitati din societatea civila sau politicieni, pentru a-i lua in echipa lui de consilieri, insa a fost refuzat.

Sberbank si-a redus profitul din cauza provizioanelor

Sberbank, cea mai mare banca din Rusia, si-a diminuat cu 24% profitul net in trimestrul al treilea, din cauza cresterii provizioanelor pentru creditele fara acoperire. Banca de stat a avut un castig net de 70,9 miliarde ruble 1,53 miliarde dolari) in perioada mentionata, fata de 93,8 miliarde ruble in trimestrul al treilea din 2013.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )