Libnet.ro
UNICEF

23:45

Jean-Marie Le Pen: imi pare rau, eu nu sunt Charlie

Adevărul Adevărul,
Jean-Marie Le Pen: imi pare rau, eu nu sunt Charlie

Imi pare rau, eu nu sunt Charlie, a declarat sambata fondatorul partidului francez de extrema-dreapta Frontul National, Jean-Marie Le Pen, delimitandu-se de sloganul care s-a raspandit de miercuri, dupa atentatul terorist din Franta, de la redactia revistei Charlie Hebdo, soldat cu 12 morti, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Atentat terorist in Franta. Jean-Marie Le Pen: imi pare rau, eu nu sunt Charlie

Imi pare rau, eu nu sunt Charlie, a declarat sambata fondatorul partidului francez de extrema-dreapta Frontul National, Jean-Marie Le Pen, delimitandu-se de sloganul care s-a raspandit de miercuri, dupa atentatul terorist din Franta, de la redactia revistei Charlie Hebdo, soldat cu 12 morti, relateaza AFP.

Jean-Marie Le Pen: imi pare rau, eu nu sunt Charlie! Nu ma voi lupta pentru a apara spiritul Charlie

Imi pare rau, eu nu sunt Charlie, a declarat sambata fondatorul partidului francez de extrema-dreapta Frontul National, Jean-Marie Le Pen, delimitandu-se de sloganul care s-a raspandit de miercuri, dupa atac.

imi pare rau, eu nu sunt Charlie, declara Jean-Marie Le Pen

Imi pare rau, eu nu sunt Charlie, a declarat sambata fondatorul partidului francez de extrema-dreapta Frontul National, Jean-Marie Le Pen, delimitandu-se de sloganul care s-a raspandit de miercuri, dupa atacul de la redactia revistei Charlie Hebdo.

FOTO Gest dezgustator: Jean-Marie Le Pen isi promoveaza fiica pe Twitter - Keep calm, vote Le Pen

Le Figaro scrie ca, in plina psihoza pe care o traverseaza francezii, presedintele de onoare al Frontului National extrema dreapta) a postat pe Twitter o fotografie cu fiica sa, insotita de urmatorul mesaj: Keep calm, vote Le Pen. Mii de internauti au calificat gestul lui Jean Marie Le Pen este oribil, dezustator sau chiar inuman.

Tribut pe Twitter pentru politistul musulman ucis in atacul terorist: Eu nu sunt Charlie, sunt Ahmed, politistul ucis (FOTO)

Oamenii din intreaga lume i-au adus un tribut si lui Ahmed Merabet, unul dintre cei doi politisti ucisi miercuri, alaturi de zece jurnalisti, in atacul sangeros de la sediul ziarului satiric Charlie Hebdo.

Dan Tapalaga: Si eu sunt Charlie! Islamistii, daca tot au venit aici, sa ne respecte valorile sau sa ramana acasa

Jurnalistul Dan Tapalaga publica pe Hotnews un comentariu legat de atentatul de la Paris din redactia ziarului de satira Charlie Hebdo, atac soldat cu 12 morti, din care 8 erau jurnalisti. Tapalaga loveste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )