Libnet.ro
UNICEF

08:00

Jean Padureanu a fost internat la Spitalul Elias. Are diabet si probleme cardiovasculare severe

Antena3 Antena3,
Jean Padureanu a fost internat la Spitalul Elias. Are diabet si probleme cardiovasculare severe

Fostul presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a fost internat la spitalul Elias din Capitala. Padureanu a fost adus la spital direct de la aeroport, dupa ce a acuzat o stare de confuzie. continuă pe Antena3

Jean Padureanu, fostul presedinte de la Gloria Bistrita, internat la Spitalul Elias, cu diabet si probleme cardiace severe

Jean Padureanu, fostul presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita, a fost internat la Spitalul Elias din Capitala, din cauza unor probleme cardiovasculare severe, acesta avand si diabet, potrivit directorului medical al unitatii sanitare, Dana Safta.

Un bebelus din Satu Mare a fost internat la Spitalul Judetean in stare grava, dupa ce a fost lovit cu o piatra in cap

Un bebelus de doar patru luni a ajuns, duminica seara, la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean Satu Mare, cu traumatism cranio- facial. Din primele investigatii reise ca bebelusul a fost lovit in cap cu o piatra de catre un alt minor.

Jean Padureanu, internat la spitalul Elias. El este inculpat in Dosarul Transferurilor.

Jean Padureanu, fostul presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita, a fost internat cu afectiuni severe la Spitalul Elias din Capitala. El sufera de probleme cardiovasculare si de diabet, potrivit Mediafax. Dana Safta, directorul medical al Spitalului de Urgenta Elias, declara ca Jean Padureanu a fost adus duminica la unitatea sanitara, de la aeroport, dupa ce a acuzat o stare de confuzie. Padureanu este internat la Sectia neurologie. Initial s-a suspectat ca ar fi avut accident .

Jean Padureanu s-a internat la spital, cu doua zile inainte de decizia din Dosarul Transferurilor

Fostul presedinte de la Gloria Bistrita s-a internat la Spitalul Elias, cu doua zile inainte de decizia din Dosarul Transferurilor, unde inculpat.

Jean Padureanu, internat la Spitalul de Urgenta Elias din cauza diabetului sever si a problemelor cardiace

Duminica dupa-masa, presedintele de onoare al clubului Gloria Bistrita a fost dus de urgenta la spital, dupa ce s-a simtit rau in timpul cursei care-l ducea de la Cluj-Napoca in Bucuresti, pentru a afla verdictul in dosarul transferurilor. Diabetul sever si problemele cardiace il mai tin internat pe lord.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )