Libnet.ro
UNICEF

10:00

Un bebelus din Satu Mare a fost internat la Spitalul Judetean in stare grava, dupa ce a fost lovit cu o piatra in cap

Adevărul Adevărul,
Un bebelus din Satu Mare a fost internat la Spitalul Judetean in stare grava, dupa ce a fost lovit cu o piatra in cap

Un bebelus de doar patru luni a ajuns, duminica seara, la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean Satu Mare, cu traumatism cranio- facial. Din primele investigatii reise ca bebelusul a fost lovit in cap cu o piatra de catre un alt minor. continuă pe Adevărul

Jean Padureanu a fost internat la Spitalul Elias. Are diabet si probleme cardiovasculare severe

Fostul presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a fost internat la spitalul Elias din Capitala. Padureanu a fost adus la spital direct de la aeroport, dupa ce a acuzat o stare de confuzie.

Bijuterii in valoare de 24.000 de lei, FURATE dintr-un magazin din Baia Mare

Bijuterii in valoare de 24. 000 de lei au fost furate dintr-un magazin din Baia Mare. Hotii, doua femei si un barbat, au fost surprinsi de camerele de supraveghere si sunt cautati de.

Ancheta la Spitalul Judetean Slatina dupa ce sange cu hepatita B ar fi fost transfuzat unor pacienti

Ministrul Sanatatii a dispus vineri efectuarea unui anchete la Spitalul Judetean Slatina si la Centrul de Transfuzie Slatina, dupa ce sange infectat cu hepatita B ar fi fost transfuzat unor pacienti. Pe durata controlului, Centrul va fi inchis.

Un satmarean a ajuns pe mana politiei dupa ce a batut o prostituata

Un barbat din Satu Mare de 29 de ani a ajuns pe mana politiei dupa ce in cursul lunii iulie 2013 a batut o prostituata. Potrivit politistilor, tanarul i-a furat femeii telefonul mobil si banii pe care-i avea la ea, aplicandu-i mai multe lovituri.

Jean Padureanu, fostul presedinte de la Gloria Bistrita, internat la Spitalul Elias, cu diabet si probleme cardiace severe

Jean Padureanu, fostul presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita, a fost internat la Spitalul Elias din Capitala, din cauza unor probleme cardiovasculare severe, acesta avand si diabet, potrivit directorului medical al unitatii sanitare, Dana Safta.

FOTO Parada cu costume din reciclabile, la Castelul din Carei. Liceenii au marcat trecerea la sezonul de primavara

Pentru a marca trecerea de la sezonul de iarna la cel de primavara si pentru a aduce zambete pe chipurile copiilor de la Casa de tip familial Stefania din localitatea Oar, APM Satu Mare impreuna cu Clubul Rotary a organizat un bal mascat cu caracter ecologic si caritabil.

Liderii Jobbik cer firmelor maghiare din Romania sa angajeze doar unguri

Deputatul Jobbik in Parlamentul din Budapesta, Szavay Istvan, a declarat ieri la Satu Mare, ca societatile cu capital unguresc care activeaza in Romania, cum ar fi CBA sau OTP, care obtin avantaje pe piata ca urmare a faptului ca provin din Ungaria, sa angajeze doar persoane vorbitoare de limba maghiara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )