Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ancheta la Spitalul Judetean Slatina dupa ce sange cu hepatita B ar fi fost transfuzat unor pacienti

Adevărul Adevărul,
Ancheta la Spitalul Judetean Slatina dupa ce sange cu hepatita B ar fi fost transfuzat unor pacienti

Ministrul Sanatatii a dispus vineri efectuarea unui anchete la Spitalul Judetean Slatina si la Centrul de Transfuzie Slatina, dupa ce sange infectat cu hepatita B ar fi fost transfuzat unor pacienti. Pe durata controlului, Centrul va fi inchis. continuă pe Adevărul

Arad: Medic de la Spitalul Judetean, trimis in judecata dupa ce ar fi luat mita de la o pacienta

Un medic de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad a fost trimis in judecata, fiind acuzat ca a pretins si primit mita 1. 000 de lei de la sotul unei paciente pentru a-i face acesteia o cezariana, transmite.

UPDATE. Olt: Sange infectat cu hepatita B, posibil folosit la transfunzii. ...

Ministrul interimar al Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a dispus efectuarea unui control de fond la Centrul de Transfuzii Sanguine Slatina pentru cunoasterea situatiei reale din aceasta institutie, ca urmare a informatiilor aparute in mass-media referitoare la recoltarea de sange de la un pacient infectat cu virusul hepatic B la Centrul de Transfuzii Sanguine Slatina si folosirea lui la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, informeaza Mediafax. ---- Spitalul de Urgenta din Slatina, .

Medic de la Spitalul Judetean din Arad, trimis in judecata dupa ce ar fi luat mita de la o pacienta

Un medic de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Arad a fost trimis in judecata de catre procurori, fiind acuzat ca a pretins si primit mita 1. 000 de lei de la sotul unei paciente pentru a-i face acesteia o cezariana.

Se inaugureaza sectia de cardiologie din Spitalul Judetean.

Luna martie vine cu vesti bune pentru bolnavii din Constanta. Mihnea Avram, directorul medical al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca noua sectie de cardiologie va fi inaugurata in data de 10 martie. Pe 10 martie se va inaugura noa sectie de Cardiologie. Este dotata ultramodern. Are 16 paturi de terapie intensiva coronariana cu 16 monitoare. Pana in prezent era numai sase. Totul este noul. Dotarile, reabilitarea, schimbare .

Ce a facut acest bebelus la cateva secunde dupa ce a fost scos din pantecele mamei. PATRU MILIOANE de oameni au ramas impresionati

Se stabileste o relatie uimitoare intre mamica si fiinta care ia nastere in pantecele ei. Au dovedit-o din plin aceste imagini care au facut inconjurul lumii. La cateva secunde dupa ce a fost scos din.

Un barbat a murit dupa ce a fost injunghiat in gara din Brasov

Un barbat a murit, miercuri, in jurul orei 16. 00, dupa ce a fost injunghiat de alt barbat, in zona garii din Brasov. Potrivit unor surse judiciare, ar fi fost vorba despre o altercatie intre doi oameni ai.

Marea Britanie: Un baiat de 13 ani s-a sinucis dupa ce a fost certat de parinti pentru ca a cheltuit multi bani pe jocuri

Un baiat de 13 ani din Rossendale, UK, s-a sinucis spanzurandu-se dupa ce a fost certat de parinti pentru ca a cheltuit 420 de lire pentru a-si cumpara jocuri pentru consola sa Xbox. Henry Tattersall a fost.

Marea Britanie: Un baiat de 13 ani s-a sinucis dupa ce a fost certat de parinti pentru ca a cheltuit sute de lire pe jocuri

Un baiat de 13 ani din Rossendale, UK, s-a sinucis spanzurandu-se dupa ce a fost certat de parinti pentru ca a cheltuit 420 de lire pentru a-si cumpara jocuri pentru consola sa Xbox. Henry Tattersall a fost.

Tunisia: Fotbalist grav ranit dupa ce a fost lovit de o piatra aruncata din tribune

Jucatorul tunisian al echipei Club sportif sfaxien CSS) Oussama Husseini a suferit o fractura craniana, dupa ce a fost lovit de o piatra aruncata din tribune la meciul cu Gabes de marti. El a fost lovit de o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )