Libnet.ro
UNICEF

19:00

Un barbat a murit dupa ce a fost injunghiat in gara din Brasov

B1 B1,
Un barbat a murit dupa ce a fost injunghiat in gara din Brasov

Un barbat a murit, miercuri, in jurul orei 16. 00, dupa ce a fost injunghiat de alt barbat, in zona garii din Brasov. Potrivit unor surse judiciare, ar fi fost vorba despre o altercatie intre doi oameni ai. continuă pe B1

Un barbat a fost injunghiat mortal, in gara din Brasov.

Doi oameni ai strazii s-au batut, miercuri dupa-amiaza, in gara din Brasov. Unul dintre ei a scos un cutit si l-a injunghiat mortal pe celalalt. Suspectul este audiat de procurorii parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, informeaza Mediafax. Potrivit procurorului Ramona Muscalu, din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, un barbat a murit, in zona garii, dupa ce a fost injungiat de alt barbat, la ora transmiterii acestei stiri ancheta procurorilor fiind in desfasurare. Va pot .

Tragedie in gara din Brasov. Un barbat a murit

Un barbat a murit, miercuri, in jurul orei 16. 00, dupa ce a fost injunghiat de alt barbat, in zona garii din Brasov. Suspectul a fost audiat de catre procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov,.

Sfarsit tragic. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un tramvai, in centrul Oradei

Sfarsit tragic pentru un barbat de 77 de ani , din Oradea. Acesta a murit dupa ce a fost lovit de un tramvai. Barbatul s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si nu a vazut tramvaiul care se apropia. Vatmanul l-a obsevat prea tarziu, astfel ca impactul nu a putut fi evitat.

Un barbat a murit dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti

Un barbat a murit, duminica dimineata, dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti, au declarat pentru Mediafax reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti.

Un barbat a murit dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti

Un barbat a cazut sub metrou, la statia Eroilor. Omul a fost lovit de tren si a murit. Circulatia pe magistrala a fost suspendata. Daniel Vasile, sublocotenent, purtator de cuvant al ISU Bucuresti, a expli.

Un barbat a murit dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Capitala

Un barbat a murit, duminica dimineata, dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Capitala, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, citati de.

Un barbat a murit dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti

Un barbat a murit, duminica dimineata, dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti, au declarat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti.

Peste 150 de monede antice si medievale, confiscate de politisti de la un targ numismatic din Brasov

Politistii au confiscat de la un targ numismatic si filatelic din Brasov 154 de monede vechi, unele datand din secolele II si I i. e. n. , iar altele din perioada medievala, care ar proveni din situri arheologice.

Constructorul Alphaville din Brasov va dezvolta un proiect rezidential in Nice

Constructorul proiectului Alphaville din Brasov, divizia Aldra a grupului aradean Bermo, se extinde pe piata externa, pregatind un proiect rezidential in Nice - Franta.

Indonezia. 11 persoane au murit dupa mai multe alunecari de teren

Ploile torentiale din ultima perioada, inregistrate in regiunea indoneziana Papua, au produs inundatii catastrofale si alunecari de teren masive, care au provocat moartea a 11 persoane. Doua persoane sunt in.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )