Libnet.ro
UNICEF

21:00

Tragedie in gara din Brasov. Un barbat a murit

Antena3 Antena3,
Tragedie in gara din Brasov. Un barbat a murit

Un barbat a murit, miercuri, in jurul orei 16. 00, dupa ce a fost injunghiat de alt barbat, in zona garii din Brasov. Suspectul a fost audiat de catre procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov,. continuă pe Antena3

Un barbat a fost injunghiat mortal, in gara din Brasov.

Doi oameni ai strazii s-au batut, miercuri dupa-amiaza, in gara din Brasov. Unul dintre ei a scos un cutit si l-a injunghiat mortal pe celalalt. Suspectul este audiat de procurorii parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, informeaza Mediafax. Potrivit procurorului Ramona Muscalu, din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, un barbat a murit, in zona garii, dupa ce a fost injungiat de alt barbat, la ora transmiterii acestei stiri ancheta procurorilor fiind in desfasurare. Va pot .

Un barbat a murit dupa ce a fost injunghiat in gara din Brasov

Un barbat a murit, miercuri, in jurul orei 16. 00, dupa ce a fost injunghiat de alt barbat, in zona garii din Brasov. Potrivit unor surse judiciare, ar fi fost vorba despre o altercatie intre doi oameni ai.

Peste 150 de monede antice si medievale, confiscate de politisti de la un targ numismatic din Brasov

Politistii au confiscat de la un targ numismatic si filatelic din Brasov 154 de monede vechi, unele datand din secolele II si I i. e. n. , iar altele din perioada medievala, care ar proveni din situri arheologice.

Constructorul Alphaville din Brasov va dezvolta un proiect rezidential in Nice

Constructorul proiectului Alphaville din Brasov, divizia Aldra a grupului aradean Bermo, se extinde pe piata externa, pregatind un proiect rezidential in Nice - Franta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )