Libnet.ro
UNICEF

15:30

Jean-Claude Juncker, comentariu agresiv despre Theresa May

Antena3 Antena3,
Jean-Claude Juncker, comentariu agresiv despre Theresa May

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a spus ca a constientizat faptul ca premierul britanic Theresa May este o 'femeie dura', inaintea inceperii negocierilor privind. continuă pe Antena3

Presa: Theresa May si Jean-Claude Juncker au avut un dineu de lucru indigest. Ce a povestit ulterior Juncker despre sefa guvernului britanic

Premierul britanic, Theresa May, si presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, au avut un dineu de lucru indigest, scrie marti publicatia spaniola El Mundo.

Juncker, despre prim-ministrul Marii Britanii: Theresa May este indusa in eroare in legatura cu Brexit

Uniunea Europeana a avertizat ca este mai mult decat probabil ca discutiile despre Brexit sa esueze, dupa ce Jean-Claude Juncker a acuzat-o pe Theresa May ca a fi indusa in eroare de catre politicienii britanici din Partidul Conservator.

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, despre premierul Marii Britanii> Theresa May este o femeie dura si dificila

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat ca premierul Marii Britanii, Theresa May, este o femeie dura si dificila in negocieri,.

Premierul Marii Britanii, Theresa May: Urmatoarea persoana care va afla ca sunt o femeie a naibii de dificila va fi Jean-Claude Juncker

Theresa May, premierul Marii Britanii, a spus marti ca ii va demonstra pesedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, ca este o femeie a naibii de dificila. Premierul britanic a.

Theresa May promite sa fie o femeie a naibii de dificila cu Juncker in timpul negocierii iesirii britanicilor din UE

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a promis marti dupa-amiaza ca se va dovedi o femeie a naibii de dificila pentru presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, in timpul negocierilor pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, scrie News. ro citand BBC.

Theresa May, avertisment pentru liderii europeni: Negocierile privind divortul Marii Britanii de UE vor fi dificile

Premierul britanic Theresa May avertizeaza ca negocierile divortului Marii Britanii de Uniunea Europeana vor fi unele dificile. May a transmis acest mesaj in contextul in care liderii.

Theresa May acuza ca politicieni si oficiali europeni incearca sa se amestece in alegerile din Marea Britanie

Premierul britanic Theresa May a acuzat miercuri oficiali de la Bruxelles ca se amesteca in alegerile britanice, dupa ce a vizitat-o pe regina Elizabeta a II-a, marcand astfel dizolvarea Parlamentului si lansarea campaniei electorale, relateaza The Guardian si BBC.

Moment JENANT pentru Premierul Marii Britanii, Theresa May! A vrut sa vorbeasca cu alegatorii, dar NIMENI nu era ACASA

Theresa May a trecut printr-un moment jenant. Premierul Marii Britanii a mers sa vorbeasca cu alegatorii, insa marea surpriza a fost ca nimeni nu i-a raspuns. A batut la usa oamenilor, insa se pare.

Theresa May avertizeaza cu privire la dificultatea negocierilor pentru Brexit

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a avertizat duminica dupa-amiaza ca vor exista momente extrem de dificile in negocierea unui acord de Brexit, motivand ca acesta este un argument puternic pentru care trebuie sa existe o conducere puternica si stabila dupa alegerile anticipate pe Downing Street, transmite BBC.

Theresa May avertizeaza cu privire la dificultatea negocierilor pentru Brexit

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a avertizat duminica dupa-amiaza ca vor exista momente extrem de dificile in negocierea unui acord de Brexit, motivand ca acesta este un argument puternic pentru care trebuie sa existe o conducere puternica si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )