Libnet.ro
UNICEF

12:30

Theresa May, avertisment pentru liderii europeni: Negocierile privind divortul Marii Britanii de UE vor fi dificile

B1 B1,
Theresa May, avertisment pentru liderii europeni: Negocierile privind divortul Marii Britanii de UE vor fi dificile

Premierul britanic Theresa May avertizeaza ca negocierile divortului Marii Britanii de Uniunea Europeana vor fi unele dificile. May a transmis acest mesaj in contextul in care liderii. continuă pe B1

Theresa May: UE se uneste impotriva Marii Britanii in negocierile pentru Brexit

Uniunea Europeana este in curs de a se uni impotriva Marii Britanii in negocierile pentru Brexit, a acuzat joi seara premierul britanic Theresa May, in urma apelurilor la realism lansate de cancelarul german Angela Merkel, scrie AFP.

Theresa May avertizeaza cu privire la dificultatea negocierilor pentru Brexit

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a avertizat duminica dupa-amiaza ca vor exista momente extrem de dificile in negocierea unui acord de Brexit, motivand ca acesta este un argument puternic pentru care trebuie sa existe o conducere puternica si.

Theresa May: Termenii adoptati sambata si declaratiile liderilor UE arata ca negocierile de Brexit vor fi dure

Theresa May a spus ca discutiile privind divortul de Uniunea Europeana vor fi dificile, premierul britanic raspunzand astfel pozitiei dure privind negocierile de Brexit adoptata sambata de liderii UE, informeaza Reuters.

Premierul britanic Theresa May ameninta ca negocierile pentru Brexit vor fi dificile

Premierul britanic Theresa May a avertizat duminica intr-un interviu acordat BBC ca negocierile pentru Brexit vor fi dificile .

Theresa May este suparata ca UE se aliaza contra Marii Britanii, dupa ce Angela Merkel a criticat iluziile Londrei privind Brexit

Cele 27 de state membre ale Uniunii Europene par sa se solidarizeze impotriva Marii Britanii, afirma premierul Theresa May, transmite Mediafax. Aceasta declaratie vine dupa ce cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a transmis Londrei sa renunte la iluziile ca ar putea avea avea acelasi statut post-Brexit.

Theresa May avertizeaza cu privire la dificultatea negocierilor pentru Brexit

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a avertizat duminica dupa-amiaza ca vor exista momente extrem de dificile in negocierea unui acord de Brexit, motivand ca acesta este un argument puternic pentru care trebuie sa existe o conducere puternica si stabila dupa alegerile anticipate pe Downing Street, transmite BBC.

Theresa May si Jean-Claude Juncker, la prima intalnire fata in fata dupa ce Marea Britanie a declansat oficial procesul de iesire din UE

Premierul britanic Theresa May s-a intalnit, miercuri, la Londra, cu seful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, pentru prima discutie fata in fata, dupa declansarea oficiala a procesului de iesire din UE. La intrevedere au participat si Michel Barnier, negociator-sef al Uniunii Europene, si ministrii britanici David Davis, responsabil de Brexit, si Philipp Hammond Finante).

Liderii europeni au adoptat in unanimitate principiile directoare ale negocierii Brexitului

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a anuntat sambata ca liderii europeni au aprobat in mod unanim, in cadrul summitului special de la Bruxelles, principiile directoare propuse pentru negocierea acordului de Brexit, transmit Reuters si BBC. Liniile directoare adoptate in unanimitate. Mandatul politic ferm si corect pentru discutiile privind Brexitul este pregatit, a scris presedintele Consiliului European, intr-un mesaj postat pe Twitter.

Donald Tusk: Liderii europeni au aprobat in mod unanim la summit principiile directoare pentru negocierea Brexitului

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a anuntat ca liderii europeni au aprobat in mod unanim, in cadrul summitului special de la Bruxelles, principiile directoare propuse pentru negocierea acordului de Brexit, scriu Reuters si BBC.

Liderii europeni promit ca o Irlanda reunificata va fi membru plin al UE

Liderii europeni au promis sambata ca vor primi Irlanda de Nord in UE daca un referendum va uni Republica Irlanda, transmite Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )