Libnet.ro
UNICEF

14:30

Liderii europeni au adoptat in unanimitate principiile directoare ale negocierii Brexitului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liderii europeni au adoptat in unanimitate principiile directoare ale negocierii Brexitului

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a anuntat sambata ca liderii europeni au aprobat in mod unanim, in cadrul summitului special de la Bruxelles, principiile directoare propuse pentru negocierea acordului de Brexit, transmit Reuters si BBC. Liniile directoare adoptate in unanimitate. Mandatul politic ferm si corect pentru discutiile privind Brexitul este pregatit, a scris presedintele Consiliului European, intr-un mesaj postat pe Twitter. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Tusk, presedintele Consiliului European: Liniile directoare ale Brexit-ului, adoptate in unanimitate

Donald Tusk, presedintele Consiliului European, a declarat ca liderii celor 27 de state ale UE fara Marea Britanie) au adoptat in unanimitate la summitul extraordinar de sambata liniile directoare ale negocierilor privind Brexitul.

Donald Tusk: Liderii europeni au aprobat in mod unanim la summit principiile directoare pentru negocierea Brexitului

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a anuntat ca liderii europeni au aprobat in mod unanim, in cadrul summitului special de la Bruxelles, principiile directoare propuse pentru negocierea acordului de Brexit, scriu Reuters si BBC.

Liderii europeni promit ca o Irlanda reunificata va fi membru plin al UE

Liderii europeni au promis sambata ca vor primi Irlanda de Nord in UE daca un referendum va uni Republica Irlanda, transmite Reuters.

Liderii europeni vor da dovada de unitate la summit pentru a stabili o pozitie comuna in legatura cu negocierea Brexit

Liderii Uniunii Europene vor da dovada de un spectacol de unitate fara precedent sambata la Bruxelles, in timp ce se pregatesc sa adopte o serie de linii directoare care vor defini pozitia europeana comuna pentru negocierea iesirii Marii Britanii, scrie France Presse.

Theresa May, avertisment pentru liderii europeni: Negocierile privind divortul Marii Britanii de UE vor fi dificile

Premierul britanic Theresa May avertizeaza ca negocierile divortului Marii Britanii de Uniunea Europeana vor fi unele dificile. May a transmis acest mesaj in contextul in care liderii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )