Libnet.ro
UNICEF

21:01

Jean-Claude Juncker, dezvaluire despre Donald Trump: Mi-a spus ca sunt un ucigas brutal

B1 B1,
Jean-Claude Juncker, dezvaluire despre Donald Trump: Mi-a spus ca sunt un ucigas brutal

Presedintele american Donald Trump l-a comparat pe seful Comisiei Europene Jean-Claude Juncker cu un ucigas brutal la intalnirea pe care au avut-o in cursul summit-ului Grupului tarilor puternic. continuă pe B1

Juncker, marturisire despre Trump: Mi-a zis ca sunt un ucigas brutal

Presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker a marturisit joi ca presedintele american Donald Trump l-a comparat cu un ucigas brutal in cursul summitului G7 desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute in Canada, relateaza Reuters.

Donald Trump ar fi spus in fata liderilor G7 ca regiunea Crimeea apartine Rusiei pentru ca locuitorii sai vorbesc limba rusa

Presedintele american Donald Trump ar fi declarat in fata liderilor Grupul tarilor puternic industrializate G7) ca regiunea Crimeea apartine Rusiei pentru ca oamenii care locuiesc acolo vorbesc limba rusa,.

Summit istoric Donald Trump - Kim Jong-un

Presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-un au programata astazi, in Singapore, o intalnire la nivel inalt, cei doi oficiali avand in plan sa discute, in principal, despre denuclearizarea peninsulei coreene si mecanismele de mentinere a pacii. Reuniunea este planificata sa aiba loc la hotelul Capella din insula Sentosa. Ambii presedinti au sosit in Singapore duminica. Ieri, presa de stat nord-coreeana a anuntat ca Phenianul vrea sa stabileasca o noua relatie cu SUA, manifestand astfel o schimbare majora de ton dupa ani de animozitati. Si Donald Trump si-a exprimat optimismul in asteptarea acestui moment considerat istoric. Trump spera ca primul summit SUA-Coreea de Nord va declansa un proces de pace care va culmina cu renuntarea Phenianului la inarmarea nucleara.

Donald Trump are numarul de telefon al lui Kim Jong-Un si l va suna duminica

Presedintele SUA, Donald Trump, a afirmat vineri ca a facut schimb de numere de telefon cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, precizand ca urmeaza sa discute duminica, relateaza Mediafax.

VIDEO SUA: Donald Trump da vina pe democrati pentru separarea copiilor de imigranti de parintii lor

Presedintele american Donald Trump a dat vina pe democrati pentru politica administratiei sale de a separa copiii de imigranti de parintii lor la granita.

VIDEO Donald Trump: Oamenii lui Kim Jong Un stau drepti cnd el vorbeste, vreau ca oamenii mei sa faca la fel

Presedintele american Donald Trump a afirmat vineri ca vrea ca oamenii sai sa il asculte la fel cum oamenii liderului nord-coreean Kim Jong Un il asculta pe acesta, relateaza publicatia The Hill.

Motivul extrem de grav pentru care Donald Trump a fost dat in judecata de statul New York

Donald Trump si fundatia sa de binefacere au fost dati in judecata de procuratura statului New York. Pretedintele american este acuzat ca a folosit ilegal banii fundatiei pentru a-si sustine campania.

Donald Trump a afirmat ca peninsula Crimeea este parte a Rusiei, pentru ca locuitorii de acolo vorbesc limba rusa

Presedintele SUA, Donald Trump, ar fi declarat in cadrul summitului G-7, de saptamana trecuta, ca Crimeea este teritoriu rusesc, pentru ca cetatenii peninsulei, anexate de Rusia in 2014, vorbesc in limba rusa.

Politicile protectioniste ale lui Donald Trump submineaza sistemul comercial global,avertizeaza FMI2

Taxele vamale introduse de presedintele SUA, Donald Trump, risca sa submineze sistemul comercial mondial si sa atraga masuri de retorsiune din partea altor tari, fiind afectata inclusiv economia Statelor Unite, avertizeaza Fondul Monetar International, relateaza Mediafax.

Politicile protectioniste ale lui Donald Trump submineaza sistemul comercial global, avertizeaza FMI

Taxele vamale introduse de presedintele SUA, Donald Trump, risca sa submineze sistemul comercial mondial si sa atraga masuri de retorsiune din partea altor tari, fiind afectata inclusiv economia Statelor Unite, avertizeaza Fondul Monetar International, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )