Libnet.ro
UNICEF

06:30

Jennifer Aniston dupa divortul dintre Brad Pitt si Angelina Jolie: Am fost facuta de rusine!

B1 B1,
Jennifer Aniston dupa divortul dintre Brad Pitt si Angelina Jolie: Am fost facuta de rusine!

Jennifer Aniston a reactionat pentru rusinea pe care a trebuit sa o suporte dupa divortul de Brad Pitt, informeaza Daily Mail. Desi Aniston si Pitt s-au despartit in urma cu cativa ani buni,. continuă pe B1

Razboi intre Brad si Angelina pe custodia copiilor!

Divortul dintre Brad Pitt si Angelina Jolie va fi unul cu mare scandal. Daca in petitia de divort Angelina voia ca Brad Pitt sa primeasca doar drept de vizita al copiilor, actorul contraataca si cere custodie comuna.

Angelina Jolie si Brad Pitt au inceput lupta pentru custodia celor sase copii

Brad Pitt a contestat cererea Angelinei Jolie de a avea custodia deplina a celor sase copii, depunand in instanta acte prin care solicita custodia comuna, ceea ce poate complica divortul.

Brad Pitt, in compania unei actrite celebre la prima aparitie publica dupa divort (FOTO)

Brad Pitt pare sa-si fi revenit dupa scandalul izbucnit in urma anuntului divortului dintre el si Angelina Jolie. indragitul actor si-a facut aparitia, luni seara, la ecranizarea filmului.

Ce se intampla cu cei sase copii ai cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt: actrita a facut o noua declaratie

Angelina Jolie si Brad Pitt au ajuns la un acord privind custodia celor sase copii, potrivit unui reprezentant al actritei, prin intermediul caruia aceasta a reiterat rugamintea de a le fi respectata intimitatea.

Angelina Jolie si Brad Pitt au ajuns la un acord privind custodia copiilor; ei vor ramane in custodia mamei

Actorii Angelina Jolie si Brad Pitt au ajuns la un acord privind custodia celor sase copii, potrivit unui comunicat transmis luni de reprezentantul actritei, scrie revista Variety, citata de News. ro. Toti copiii vor ramane in custodia mamei, iar Pitt va continua vizitele terapeutice, potrivit unei declaratii obtinute de revista People.

Angelina Jolie si Brad Pitt au semnat un acord privind custodia copiilor, vezi cu cine raman acestia!

Angelina Jolie si Brad Pitt au ajuns la un acord in ceea ce priveste custodia celor sase copii pe care acestia ii au, informeaza HotNews. Un reprezentant al actritei a transmis printr-un comunicat.

Brad Pitt SI-A ANULAT TOATE APARITIILE pentru promovarea ultimului sau film. Motivul este legat de Angelia Jolie

Brad Pitt si-a anulat toate evenimentele de promovare a noului sau film - . Allied - din cauza divortului de Angelina Jolie, anunta Daily Star. Brad refuza sa dea interviuri, sa faca aparitii in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )