Libnet.ro
UNICEF

13:00

Jens Stoltenberg : NATO se va alatura coalitiei impotriva Statului Islamic, dar nu va participa la lupte

Adevărul Adevărul,
Jens Stoltenberg : NATO se va alatura coalitiei impotriva Statului Islamic, dar nu va participa la lupte

Alianta Nord-Atlantica se va alatura coalitiei internationale impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic. Anuntul a fost facut joi de secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, cu putin inainte de inceperea summitului de la Bruxelles, la care va participa pentru prima oara presedintele american Donald Trump. continuă pe Adevărul

Jens Stoltenberg: NATO se va alatura coalitiei impotriva Statului Islamic, dar nu va participa la lupte

Alianta Nord-Atlantica se va alatura coalitiei internationale impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic. Anuntul a fost facut joi de secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, cu putin inainte de inceperea summitului de la Bruxelles, la care va participa pentru prima oara presedintele american Donald Trump.

Aliatii NATO vor adera in mod oficial la coalitia internationala impotriva Statului Islamic

Aliatii NATO au decis miercuri seara sa se alature coalitiei internationale de combatere a Statului Islamic, care este condusa in acest moment de catre Statele Unite.

Statele membre NATO intra in lupta impotriva Statului Islamic! Anuntul facut de NATO

Statele membre ale NATO au decis, miercuri seara la Bruxelles, sa adere oficial la coalitia internationala condusa de SUA contra gruparii jihadiste Statul Islamic, relateaza AFP si DPA, care citeaza surse.

Surse: Statele membre NATO intra in lupta impotriva Statului Islamic

Statele membre ale NATO au decis, miercuri seara la Bruxelles, sa adere oficial la coalitia internationala condusa de SUA contra gruparii jihadiste Statul Islamic, relateaza AFP si DPA, care citeaza surse.

VIDEO. A inceput summitul NATO. Este prima reuniune la care participa noii presedinti ai Statelor Unite si Frantei. NATO se alatura coalitiei impotriva ISIS. Trump cere cresterea cheltuielilor pentru Aparare

Presedintele Donald Trump a afirmat ca teroristii sunt niste ratati si a cerut liderilor din NATO sa lupte contra acestei amenintari comune. Trebuie sa fim puternici, trebuie sa fim vigilenti, a subliniat presedintele SUA.

Aliatii NATO vor adera in mod oficial la coalitia internationala impotriva Statului Islamic - surse diplomatice

Aliatii NATO au decis miercuri seara sa se alature coalitiei internationale de combatere a Statului Islamic, care este condusa in acest moment de catre Statele Unite. Aceasta decizie respecta o cerinta cheie a presedintelui american, care a sustinut in repetate randuri ca alianta trebuie sa faca mai multe in lupta de combatere a terorismului islamist, potrivit unor surse diplomatice citate de AFP.

Federatia Asociatiilor de Parinti din invatamant se alatura Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei

Federatia Asociatiilor de Parinti din invatamantul Preuniversitar FNAP) se alatura Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei CNMR), informeaza Asociatia pentru Implementarea Democratiei AID) .

Damascul afirma ca l-a ucis pe ministrul de razboi al statului islamic

Armata siriana a afirmat miercuri ca l-a ucis pe ministrul de razboi al Statului Islamic si pe alti sefi ai organizatiei in timpul unor operatiuni la est de Alep, transmite Reuters.

Sky News: Salman Abedi avea legaturi cu jihadistul Raphael Hostey, care recruta luptatori straini in numele Statului Islamic

Jurnalistii Sky News dezvaluie ca atacatorul sinucigas Salman Abedi avea legaturi cu o celula terorista activa in Manchester si l-a cunoscut si pe jihadistul Raphael Hostey, care recruta luptatori straini in numele Statului Islamic, potrivit news. ro. Un numar de 22 de persoane si-au pierdut viata, iar alte 119 au fost ranite in urma atentatului sangeros care a lovit luni noaptea Manchester Arena,.

Lovitura pentru jihadisti: Ministrul de razboi al Statului Islamic a fost ucis de armata siriana

Armata siriana a declarat miercuri ca ministrul de razboi al Statului Islamic si alti sefi ai organizatiei au fost ucisi in timpul unor operatiuni desfasurate la ese de Alep, potrivit Reuters, citat de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )