Libnet.ro
UNICEF

15:00

Lovitura pentru jihadisti: Ministrul de razboi al Statului Islamic a fost ucis de armata siriana

B1 B1,
Lovitura pentru jihadisti: Ministrul de razboi al Statului Islamic a fost ucis de armata siriana

Armata siriana a declarat miercuri ca ministrul de razboi al Statului Islamic si alti sefi ai organizatiei au fost ucisi in timpul unor operatiuni desfasurate la ese de Alep, potrivit Reuters, citat de. continuă pe B1

Damascul afirma ca l-a ucis pe ministrul de razboi al statului islamic

Armata siriana a afirmat miercuri ca l-a ucis pe ministrul de razboi al Statului Islamic si pe alti sefi ai organizatiei in timpul unor operatiuni la est de Alep, transmite Reuters.

Turcia: Doi presupusi jihadisti ai Statului Islamic, care planificau un atentat, au fost omorati

Fortele de securitate turce au ucis duminica dimineata doi barbati suspectati ca planificau un atac terorist asupra capitalei Ankara, in numele Statului Islamic, transmite AFP.

Scoli, biserici si spitale au fost atacate de extremistii Statului Islamic, in Filipine. Mai multe persoane au fost luate ostatice

Scoli, biserici si spitale au fost atacate de extremistii Statului Islamic, in orasul Marawi, din Filipine, potrivit israelnewsonline. org. Fortele guvernamentale s-au ciocnit cu membrii grupului rebel.

Sky News: Salman Abedi avea legaturi cu jihadistul Raphael Hostey, care recruta luptatori straini in numele Statului Islamic

Jurnalistii Sky News dezvaluie ca atacatorul sinucigas Salman Abedi avea legaturi cu o celula terorista activa in Manchester si l-a cunoscut si pe jihadistul Raphael Hostey, care recruta luptatori straini in numele Statului Islamic, potrivit news. ro. Un numar de 22 de persoane si-au pierdut viata, iar alte 119 au fost ranite in urma atentatului sangeros care a lovit luni noaptea Manchester Arena,.

Aliatii NATO vor adera in mod oficial la coalitia internationala impotriva Statului Islamic - surse diplomatice

Aliatii NATO au decis miercuri seara sa se alature coalitiei internationale de combatere a Statului Islamic, care este condusa in acest moment de catre Statele Unite. Aceasta decizie respecta o cerinta cheie a presedintelui american, care a sustinut in repetate randuri ca alianta trebuie sa faca mai multe in lupta de combatere a terorismului islamist, potrivit unor surse diplomatice citate de AFP.

Aliatii NATO vor adera in mod oficial la coalitia internationala impotriva Statului Islamic

Aliatii NATO au decis miercuri seara sa se alature coalitiei internationale de combatere a Statului Islamic, care este condusa in acest moment de catre Statele Unite.

Jihadistii Statului Islamic au revendicat atentatul terorist de la Manchester Arena: Nu este vorba de un atentat sinucigas

Jihadistii Statului Islamic au revendicat marti dupa-amiaza atentatul terorist, care a zguduit noaptea trecuta Manchester. De asemenea, reprezentantii gruparii teroriste au precizat ca nu este vorba de un.

Lovitura pentru Mircea Sandu. Fostul presedinte FRF este cercetat de DIICOT pentru spalare de bani si delapidare

Lovitura pentru Mircea Sandu. Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal este cercetat de DIICOT. Mircea Sandu este acuzat de spalare de bani si delapidare. Procurorii Directiei de.

O fetita de opt ani a cazut victima teroristilor Statului Islamic, in atacul de la Manchester

O fetita de opt ani din Leyland este a doua victima a carei identitate a fost confirmata, in urma atacului din Manchester, scrie BBC News. Moartea fetitei pe nume Saffie Rose Roussous a fost confirmata de Consiliul Local din Lancashire.

Este o intoarcere macabra in timp la experimentele demarate de nazisti pe oamenii vii. Amenintare CRIMINALA a Statului Islamic. Fortele de securitate se tem de otravirea alimentelor din Vest

Jurnalistii de la The Independent scriu ca fortele de securitate se tem ca organizatia jihadista Statul Islamic are un plan macabru cu alimentele din Vest. Se vorbeste despre mai multe planuri ale Statului.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )