Libnet.ro
UNICEF

15:00

Jihadistii din gruparea Statul Islamic vor sa creeze o lume sangeroasa, denunta ONU

Antena3 Antena3,
Jihadistii din gruparea Statul Islamic vor sa creeze o lume sangeroasa, denunta ONU

Jihadistii care seamana teroare in Irak si Siria vor sa creeze o lume sangeroasa, a declarat luni noul inalt Comisar ONU pentru Drepturile Omului, iordanianul Zeid Raad al-Hussein, in primul sau discurs,. continuă pe Antena3

ONU: Jihadistii din gruparea Statul Islamic vor sa creeze o LUME SANGEROASA

Zeid Raad al-Hussein a ocupat in doua randuri functii de reprezentat al Iordaniei pe langa ONU, la New York. A fost, de asemenea, ambasadorul tarii sale in Statele Unite si in Mexic. inainte de nominalizare, el reprezenta Iordania in cadrul Consiliului de Securitate al ONU. Regatul hasemit a fost ales in 2013 membru al Consiliului pentru un mandat de doi ani, incepand de la 1 ianuarie, dupa ce Arabia Saudita a refuzat sa ocupe acest loc pe care-l obtinuse.

Raport: Statul Islamic lupta cu arme americane

Jihadistii din gruparea Statul Islamic SI) lupta cu arme americane confiscate de armata irakiana sau destinate opozitiei moderate din Siria, afirma Conflict Armament Research, un raport publicat astazi in Londra si citat de presa straina.

Pentagonul: 10 cetateni americani lupta alaturi de gruparea Statul Islamic

Aproximativ zece cetateni americani lupta alaturi de insurgentii islamisti din gruparea sunnita Stat Islamic, a anuntat, joi, Pentagonul, citat de AFP. Noi estimam la aproximativ 100 numarul cetatenilor ameri.

ONU: Statul Islamic doreste crearea unei lumi sangeroase

Jihadistii din gruparea StatulIslamic vor sa creeze o lume sangeroasa, a declarat luni noul inalt Comisar ONU pentru Drepturile Omului, iordanianul Zeid Raad al-Hussein, in primul sau discurs, relateaza.

NATO: Condamnam unanim ACTELE BARBARE SI JOSNICE ale gruparii Statul Islamic

Lupta impotriva gruparii Statul Islamic urmeaza sa fie abordata la reuniunile organizate pe marginea summitului, in conditiile in care Washingtonul incearca sa construiasca o coalitie impotriva gruparii. Londra nu exclude participarea la raiduri aeriene americane in Irak, in conditiile in care un cetatean britanic luat ostatic de gruparea Statul Islamic este amenintat cu executia.

Gruparea Stat Islamic foloseste copii in atentate sinucigase - ONU

Aproximativ 700 de copii au fost ucisi sau mutilati in Irak de la inceputul anului, dintre care unii au fost folositi in atentate sinucigase de extremistii din gruparea Stat Islamic SI), a anuntat luni Leila Zerrougui, reprezentanta speciala a ONU pentru copii si conflicte armate, relateaza Mediafax.

Statul Islamic a decapitat un al patrulea prizonier

Gruparea jihadista Statul Islamic continua executiile, un al patrulea prizonier fiind decapitat zilele trecute, potrivit pozelor postate de liderii gruparii pe un retea sociala, informeaza Al-Jazeera.

O companie din SUA isi schimba numele ca sa nu fie confundata cu Statul Islamic

O companie americana ce furnizeaza servicii de plata prin telefonie mobila a luat decizia de a-si schimba numele pentru a evita confuzii cu gruparea islamista radical. Numele anterior ara un acronim care insemna Statul Islamic din Irak si Levant. O alta companie sustine ca nu isi va schimba numele.

SUA si Iran dezmint orice coordonare in lupta contra Statului Islamic

Statele Unite ale Americii si Iran dezmint orice proiect de cooperare in lupta impotriva jihadistilor din gruparea Statul Islamic SI), care controleaza mai multe zone din Irak si Siria, au declarat ieri diplomatiile celor doua tari, citate de AFP.

NATO califica actele gruparii Statul Islamic drept barbare si josnice

Statele membre NATO au condamnat actele gruparii jihadiste Statul Islamic ca fiind barbare si josnice, a precizat vineri premierul britanic David Cameron, la deschiderea celei de-a doua zile a summitului Aliantei Nord-Atlantice, la Newport,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )