Libnet.ro
UNICEF

22:00

Jocurile Europene: Dolniceanu a luat argintul la sabie. Cate medalii are Romania dupa 11 zile de concurs

Adevărul Adevărul,
Jocurile Europene: Dolniceanu a luat argintul la sabie. Cate medalii are Romania dupa 11 zile de concurs

La sabie masculin, Romania a abordat competitia cu Tiberiu Dolniceanu, Iulian Teodosiu, Madalin Bucur si Alin Badea. continuă pe Adevărul

Jocurile Europene Baku 2015: Tiberiu Dolniceanu, MEDALIE DE ARGINT in proba de sabie

27 - Sportivul Tiberiu Dolniceanu a castigat medalia de argint in proba de sabie de la Jocurile Europene de la Baku, dupa ce a fost invins, marti, in finala, cu scorul de 15-10, de ucraineanul Andrei.

Jocurile Europene: Tiberiu Dolniceanu si-a asigurat medalia de bronz la sabie

Scrimerul roman Tiberiu Dolniceanu si-a asigurat medalia de bronz in proba individuala de sabie la Jocurile Europene de la Baku, dupa ce l-a invins pe rusul Boris Savici, cu 15-10, si s-a calificat in.

Jocurile Europene, tot gimnastica ne salveaza: Andreea Iridon, argint la barna si bronz la paralele, Marius Berbecar, pe podium la paralele

Andreea Irdion a a adus doua medalii Romaniei la Jocurile Europene de la Baku, bronz in concursul indivual la paralele si argint la barna. Marius Berbecar a luat si el bronz la paralele.

Jocurile Europene, tot gimnastica ne salveaza: Andreea Iridon, argint la barna si bronz la paralele

Andreea Irdion a a adus a doua medalii Romaniei la Jocurile Europene de la Baku, bronz in concursul indivual la paralele.

Gimnastica aduce doua medalii la Jocurile Europene

Gimnastii Andreea Iridon si Marius Berbecar au obtinut, sambata, medalii pentru Romania la Jocurile Europene de la Baku.

Romania a luat inca o MEDALIE la Jocurile Europene de la Baku

Echipa Romaniei de gimnastica aerobica a castigat, duminica, medalia de argint in proba de grup, la Jocurile Europene de la Baku, informeaza Mediafax. Echipa Romaniei, formata din gimnastii Lavinia.

Jocurile Europene de la Baku: Ana Maria Branza, medalie de aur la proba de spada

Ana Maria Branza a obtiunt medalia de aur la spada la Jocurile Europene de la Baku. Sportiva din Romania a invins-o pe Iana Zvereva din Rusia, scor 15-11. in aceeasi proba, Simona Gherman a obtinut medalia.

Prima medalie de aur pentru Romania la Jocurile Europene de la Baku 2015. Ana-Maria Branza, victorioasa la spada

10 - Ana Maria Branza a castigat medalia de aur in proba de spada de la Jocurile Europene de la Baku, dupa ce a invins-o pe Iana Zvereva, scor 15-11. 30 - Sportiva Simona Gherman a cucerit.

Jocurile Europene Baku 2015: Simona Gherman, medalia de bronz la spada. Ana-Maria Branza se lupta pentru aur in finala

30 - Sportiva Simona Gherman a cucerit medalia de bronz in proba de spada de la Jocurile Europene de la Baku, dupa ce a fost invinsa, marti, in semifinale, cu scorul de 15-8, de Iana Zvereva din Rusia,.

Jocurile Europene Baku 2015: Ana-Maria Branza si Simona Gherman si-au asigurat medaliile de bronz la spada

Scrimerele romane Ana-Maria Branza si Simona Gherman s-au calificat in semifinalele probei individuale de spada, marti, la Jocurile Europene de la Baku Azerbaidjan), si si-au asigurat astfel medaliile de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )