Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jocurile Olimpice de Iarna ar putea fi lipsite de un element esential: zapada

Antena3 Antena3,
Jocurile Olimpice de Iarna ar putea fi lipsite de un element esential: zapada

Cu o saptamana inaintea Jocurilor Olimpice de Iarna, reporterii straini aflati deja la Soci incep sa fie ingrijorati de starea vremii. Ei se intreaba daca jocurile nu vor fi lipsite de un element. continuă pe Antena3

Obama: Jocurile Olimpice de iarna de la Soci vor fi sigure

Jocurile Olimpice de iarna de la Soci vor fi sigure, a declarat presedintele Statelor Unite, Barack Obama, el recomandandu-le totusi cetatenilor americani sa fie vigilenti pentru ca exista in continuare riscuri, potrivit presei internationale.

Rusia se vede prin tehnologia Cisco: Jocurile Olimpice de la Soci vor fi transmise prin platforma Videoscape

Rusia gazduieste in acest an Jocurile Olimpice de Iarna in orasul Soci, iar de-acolo NBC Sports Group a ales sa transmita intrecerile sportive folosind echipamentele si platforma Videoscape ale companiei Cisco.

Descopera cele 12 noi sporturi de la Jocurile Olimpice Soci 2014

Douasprezece noi probe sportive de iarna trei mixte, patru la masculin si cinci la feminin) isi vor face debutul la Olimpiada de la Soci. Iata-le mai jos.

Ion Tiriac: E foarte usor ca Romania sa co-organizeze un Campionat European la fotbal. Jocurile Olimpice sunt insa ceva complex

Omul de afaceri Ion Tiriac a declarat, joi, ca ar fi foarte usor pentru Romania sa organizeze alaturi de o alta tara un Campionat European la fotbal, dar nu si o editie a Jocurilor Olimpice, pe care o considera un eveniment complex.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )