Libnet.ro
UNICEF

14:30

Joe Biden l-a sunat pe Traian Basescu, la doua zile dupa ce s-a intalnit cu Victor Ponta in SUA

Hotnews Hotnews,
 Joe Biden l-a sunat pe Traian Basescu, la doua zile dupa ce s-a intalnit cu Victor Ponta in SUA

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, si presedintele Traian Basescu au purtat o convorbire telefonica in cursul serii de joi, la doua zile de la intrevederea avuta de oficialul american cu premierul Victor Ponta in Statele Unite. Potrivit unui comunicat transmis de Presedintie, convorbirea s-a desfasurat la cererea lui Joe Biden. Temele principale ale discutiei au fost legate de scutul antiracheta de la Deveselu, criza din Siria, summitul de la Vilnius, precum si investitiile americane in tara noastra, Biden subliniind potentialul mare de crestere economica al Romaniei in urmatorii ani daca aceasta va continua sa dezvolte un mediu de afaceri predictibil si transparent. Din subiectele de discutie a lipsit statul de drept, o tema prezenta, potrivit comunicatului difuzat de Casa Alba, in intalnirea avuta marti de premierul roman cu vicepresedintele SUA. continuă pe Hotnews

VIDEO Joe Biden l-a sunat pe Traian Basescu, la doua zile dupa ce s-a intalnit cu Victor Ponta in SUA

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, si presedintele Traian Basescu au purtat o convorbire telefonica in cursul serii de joi, la doua zile de la intrevederea avuta de oficialul american cu premierul Victor Ponta in Statele Unite. Potrivit unui comunicat transmis de Presedintie, convorbirea s-a desfasurat la cererea lui Joe Biden. Temele principale ale discutiei au fost legate de scutul antiracheta de la Deveselu, criza din Siria, summitul de la Vilnius, precum si investitiile americane in tara noastra, Biden subliniind potentialul mare de crestere economica al Romaniei in urmatorii ani daca aceasta va continua sa dezvolte un mediu de afaceri predictibil si transparent. Din subiectele de discutie a lipsit statul de drept, o tema prezenta, potrivit comunicatului difuzat de Casa Alba, in intalnirea avuta marti de premierul roman cu vicepresedintele SUA.

VIDEO. Convorbire telefonica intre Joe Biden si Traian Basescu, la solicitarea de ...

Presedintele Traian Basescu si vicepresedintele SUA, Joseph Biden, au avut, joi, o conversatie telefonica, la cererea oficialului american. Convorbirea a avut loc la doua zile de la intalnirea dintre Joe Biden si premierul Victor Ponta. Printre subiectele abordate s-au numarat relatiile bilaterale, baza de la Deveselu, criza din Siria, UE, prespectivele economice ale Romaniei si investitiile americane, potrivit unui comunicat al Presedintiei. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, si .

Ponta: Nu am discutat cu Joe Biden despre Basescu, am discutat doar aspecte pragmatice

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, in direct de la Washington, ca nu a discutat despre Traian Basescu cu vicepresedintele SUAJoe Biden, intrucat nu a tratat lucruri personale in SUA, ci doar.

Traian Basescu a discutat prin telefon cu Joseph Biden. Vedeti ce teme au abordat cei doi oficiali

Presedintele Traian Basescu a purtat o conversatie prin telefon vicepresedintele SUA, Joseph Biden, la cererea oficialului american. Temele abordate au vizat relatiile bilaterale, baza de la Deveselu, criza din Siri.

Convorbire telefonica intre Traian Basescu si vicepresedintele SUA, Joseph Biden, la solicitarea oficialului american

Presedintele Romaniei Traian Basescu si vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joseph Biden, au avut in cursul serii de joi o convorbire telefonica. Aceasta s-a desfasurat la cererea vicepresedintelui.

Victor Ponta a fost primit, la Casa Alba, de vicepresedintele SUA, Joe Biden

Premierul Victor Ponta a fost primit, marti, la Casa Alba, de vicepresedintele SUA, Joe Biden. Premierul roman purta cu acesta o discutie referitoare la Parteneriatul strategic politic si militar dintre cele doua .

Victor Ponta, la Casa Alba. Premierul Romaniei discuta cu Joe Biden despre liberalizarea VIZELOR catre SUA

Victor Ponta se va intalni, maine, la Casa Alba, cu vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Principalul subiect de discutie va fi parteneriatul strategic politic si militar dintre cele doua.

Victor Ponta a fost primit, la Casa Alba, de vicepresedintele SUA, Joe Biden

Premierul Victor Ponta a fost primit, la Casa Alba, de vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, pentru o discutie al carei principal subiect este Parteneriatul strategic politic si militar dintre cele doua tari, relateaza Mediafax.

UPDATE Victor Ponta, primit de vicepresedintele SUA, Joe Biden. Un grup de romani a protestat la Casa Alba fata de proiectul Rosia Montana si exploatarea gazelor de sist

Premierul Victor Ponta a fost primit, la Casa Alba, de vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, pentru o discutie al carei principal subiect este Parteneriatul strategic politic si militar dintre cele doua tari, relateaza Mediafax. In timp ce Ponta se afla la Casa Alba, un grup de persoane a afisat in fata institutiei pancarte prin care protesteaza fata de proiectul Rosia Montana si a explorarii gazelor de sist si il acuza pe premier de tradare.

Victor Ponta, la Casa Alba. Premierul l-a asigurat pe vicepresedintele Joe Biden ca justitia din Romania nu va mai fi implicata in batai politice

Primul ministrul Victor Ponta a fost primit, la Casa Alba, de vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Victor Ponta a declarat ca l-a asigurat pe vicepresedintele SUA, Joe Biden, ca justitia din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )