Libnet.ro
UNICEF

01:06

Joe Biden respinge acuzatiile de hartuire sexuala: Acest lucru nu s-a intamplat niciodata

B1 B1,
Joe Biden respinge acuzatiile de hartuire sexuala: Acest lucru nu s-a intamplat niciodata

Candidatul democratilor la alegerile prezidentiale din SUA, Joe Biden, a oferit vineri o declaratie prin care a negat afirmatiile unei foste asistente ca a agresat-o sexual in urma cu 27 de ani, spunand despre af. continuă pe B1

Alegeri SUA 2020. Ce spune Joe Biden despre acuzatiile de hartuire sexuala formulate impotriva sa

Democratul Joe Biden, aflat in cursa pentru Casa Alba, a cerut vineri dezvaluirea oricarei potentiale dovezi legate de acuzatia facuta de o fosta asistenta ca ar fi hartuit-o sexual in urma cu peste 20 de ani si a negat invinuirea atat printr-un comunicat de presa, cat si in timpul interviului acordat la MSNBC.

Joe Biden, acuzat ca a hartuit sexual o fosta asistenta, se apara: Nu s-a intamplat vreodata

Democratul Joe Biden, aflat in cursa pentru Presedintia Statelor Unite, a cerut vineri dezvaluirea oricarei potentiale dovezi legate de acuzatia facuta de o fosta asistenta ca ar fi hartuit-o sexual in urma cu peste 20 de ani. El a negat acuzatiile printr-un comunicat de presa, dar si in timpul interviului acordat la MSNBC.

Hillary Clinton a anuntat ca il sustine pe Joe Biden in cursa pentru Casa Alba

Fostul secretar de stat american si candidatul democratilor la alegerile pezidentiale din 2016, Hillary Clinton, a declarat marti ca il sustine pe fostul vicepresedinte Joe Biden in cursa pentru Casa Alba de anul acesta. Avem nevoie de un lider precum Joe Biden, a spus Clinton, potrivit CNN.

Joe Biden va pastra ambasada SUA la Ierusalim daca va fi ales presedinte

Candidatul democrat la Casa Alba, Joe Biden, a afirmat miercuri ca va mentine la Ierusalim ambasada Statelor Unite in Israel daca va castiga alegerile din noiembrie, deplangand in acelasi timp decizia presedintelui Donald Trump de a transfera reprezentanta diplomatica de la Tel Aviv, noteaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )