Libnet.ro
UNICEF

12:00

Johannes Hahn: Nu vor mai exista primiri in Uniunea Europeana urmatorii 10 ani

B1 B1,
Johannes Hahn: Nu vor mai exista primiri in Uniunea Europeana urmatorii 10 ani

Uniunea Europeana nu se va mai extinde in urmatorii zece ani, potrivit comisarului european pentru politica de vecinatate si negocieri pentru extindere, Johannes Hahn. Acesta adauga ca negocierile cu tarile. continuă pe B1

Summit-ul de la Riga va clarifica relatia Republicii Moldova cu Uniunea Europeana

Summitul Parteneriatului estic care se va desfasura la Riga va aduce claritati privind relatia de mai departe a Republicii Moldova cu Uniunea Europeana. Declaratia a fost facuta de catre sociologul Ionel Sava, doctor conferentiar al Universitatii din Bucuresti, in cadrul emisiunii Orizont European de la postul de televiziune TVR Moldova, transmite IPN.

Aurescu: Uniunea Europeana nu poate cere partenerilor reforme pana cand nu ofera si perspective de integrare

Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, este de parere ca Uniunea Europeana fara a oferi o perspectiva despre integrare nu poate cere partenerilor sa faca reforme si eforturi pentru acest lucru, potrivit.

Echipa de comunicare a Elenei Udrea: Nu mai exista motive ca sa ramana in arest pentru ca dosarul Gala Bute a fost trimis in instanta

Dosarul Gala Bute a fost trimis in instanta. Nu mai exista niciun motiv ca Elena Udrea sa ramana in arest!, se scrie pe pagina de Facebook a acesteia intr-un mesaj pus de echipa ei de comunicare.

Gazprom raspunde acuzatiilor lansate de Uniunea Europeana

Compania rusa Gazprom a precizat, miercuri, ca acuzatiile de abuz de pozitie dominanta formulate oficial de Comisia Europeana sunt nefondate si a dat asigurari ca a respectat strict reglementarile in vigoare si ca a actionat in conformitate totala cu standardele din sector, relateaza AFP, citat de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )