Libnet.ro
UNICEF

01:05

Johannis: Scoala are nevoie de PERFORMANTA, care se face cu bani, nu cu POVESTI POLITICE.

România Liberă România Liberă,
Johannis: Scoala are nevoie de PERFORMANTA, care se face cu bani, nu cu POVESTI POLITICE.

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, sustine ca invatamantul nu se va imbunatati atat timp cat politicienii fac aprecieri jenante la adresa profesorilor si ca acesta are nevoie de performanta, care se obtine cu bani, nu cu ochi frumosi sau povesti politice, potrivit Mediafax. Intrebat, intr-o conferinta de presa, de ce are nevoie invatamantul romanesc pentru a functiona in parametrii normali, Johannis, profesor de fizica, a raspuns ca este nevoie de perfomanta, care se face cu bani, nu cu . continuă pe România Liberă

Sorin Oprescu: Echipa Oltchim are nevoie de un buget de doua milioane de euro.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa organizata cu ocazia infiintarii Comitetului de Sprijin al echipei de handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea, ca formatia campioana a Romaniei are nevoie de un buget de doua milioane de euro pentru acest sezon, potrivit Mediafax. Dorim sa oferim o sansa echipei etalon a handbalului romanesc, Oltchim Ramnicu Valcea. Incercam sa redam astfel oamenilor mandria ca sunt romani, pentru ca actiunea aceasta nu este .

Cinci indicii ca firma ta are nevoie de o redresare urgenta

Primul semnalment ca lucrurile ar merge intr-o directie gresita este scaderea cu peste 10% a fluxului de numerar in cursul unui trimestru, in conditiile in care activitatea ramane constanta. Fluxul de numerar poate inregistra fluctuatii periodice, in functie de sezonalitatea afacerii si multi alti factori, insa orice abatere de la aceasta matrice trebuie imediat remediata, explica Dan Orenstein, fondatorul Orenstein, Ostro Associated Group. Un al doilea indiciu il constituie cresterea numarului de angajati care presteaza servicii interne, asa numitul personal TESA. Daca proportia dintre personalul TESA si contribuabilii directi la venituri productie si vanzari) se deterioreaza, atunci compania va ajunge in mod cert in dificultate financiara. O companie din domeniul productiei care are, sa spunem, 600 de angajati, poate avea maxim 10-15% personal TESA, altfel devine neprofitabila, este de parerea finantistul.

Lagarde: Grecia are nevoie de mai mult timp pentru indeplinirea tintelor bugetare.

Directorul general al FMI, Christine Lagarde, a declarat joi ca Grecia ar trebui sa primeasca doi ani in plus pentru indeplinirea tintelor bugetare si a sugerat ca este nevoie de o reducere a datoriilor, inainte de furnizarea ajutorului de 130 de miliarde de euro, transmite Bloomberg, citata de Mediafax. Uneori este mai bine sa ai mai mult timp la dispozitie. Asta am sustinut pentru Portugalia, asta am sustinut pentru Spania si asta sustinem pentru Grecia, a afirmat Lagarde intr-o conferinta .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )