Libnet.ro
UNICEF

11:00

John Kerry acuza Rusia ca favorizeaza escaladarea conflictului din Siria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
John Kerry acuza Rusia ca favorizeaza escaladarea conflictului din Siria

Secretarul de Stat american, John Kerry, a acuzat, astazi, Rusia ca favorizeaza escaladarea conflictului de catre presedintele sirian Bashar al-Assad dupa negocierile de la Geneva, destinate sa puna capat celor trei ani de conflict sangeros. continuă pe Ziarul Bursa

Secretarul de stat american, John Kerry, acuza Rusia ca favorizeaza escaladarea conflictului ...

Secretarul de Stat american, John Kerry, a acuzat luni Rusia ca favorizeaza escaladarea conflictului de catre presedintele sirian Bashar al-Assad dupa negocierile de la Geneva, destinate sa puna capat celor trei ani de conflict sangeros, informeaza Mediafax. Regimul face obstructie, nu a facut nimic altceva decat sa continue sa isi bombardeze propriul popor cu barili de explozibili si sa isi distruga propria tara. Iar eu regret ca trebuie sa spun ca face acest lucru cu ajutorul Iranului, .

Rusia favorizeaza escaladarea conflictului din Siria de catre Bashar al-Assad, acuza John Kerry

Secretarul de Stat american, John Kerry, a acuzat luni Rusia ca favorizeaza escaladarea conflictului de catre presedintele sirian Bashar al-Assad dupa negocierile de la Geneva, destinate sa puna capat celor trei ani de conflict sangeros, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )