Libnet.ro
UNICEF

12:00

John Kerry: Lumea nu este intimidata de grupul terorist Stat Islamic

Adevărul Adevărul,
John Kerry: Lumea nu este intimidata de grupul terorist Stat Islamic

Lumea nu se va lasa intimidata de gruparea barbara Stat Islamic, care a revendicat decapitarea americanului Peter Kassig, afirma secretarul de Stat american, John Kerry, citat de AFP. continuă pe Adevărul

ONU: Grupul terorist Stat Islamic comite crime de razboi si impotriva umanitatii

Grupul terorist Stat Islamic in Irak si Siria comite crime de razboi si crime impotriva umanitatii in zonele pe care le controleaza, acuza ONU. Grupul islamist are o serie de politici discriminatorii, precum .

John Kerry sustine ca lumea nu este intimidata de gruparea Stat Islamic

Lumea nu se va lasa intimidata de gruparea barbara Stat Islamic, care a revendicat decapitarea americanului Peter Kassig, afirma secretarul de Stat american, John Kerry, citat de AFP. Acest conflict este intre.

Un alt ostatic american, Peter Kassig, a fost decapitat de grupul terorist Stat Islamic

Grupul terorist sunnit Stat Islamic a prezentat o inregistrare video care arata decapitarea angajatului american Peter Kassig, relateaza Mediafax.

Calaul britanic membru al grupului terorist Stat Islamic a fost ranit intr-un raid american

Cetateanul britanic care a decapitat doi ostatici americani si doi britanici detinuti de grupul terorist Stat Islamic a fost ranit in Irak, intr-un raid aerian al coalitiei internationale. Calaul cu accent.

Grupul terorist SI a prezentat o noua inregistrare video cu decapitarea unui cetatean american

Grupul terorist sunnit Stat Islamic a prezentat o inregistrare video care arata decapitarea angajatului american Peter Kassig, conform Russia Today. Conform primelor informatii, Kassig a fost decapitat, chiar.

Doi francezi, printre calaii grupului terorist Stat Islamic

Doi francezi se afla, probabil, printre calaii grupului terorist Stat Islamic care au decapitat zilele trecute militari sirieni, anunta procurorul regiunii Paris, citat de AFP, conform Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )