Libnet.ro
UNICEF

19:00

John Kerry: Statele Unite ar putea primi un numar mai mare de refugiati. Analizam cifrele pe care le putem gestiona in contextul crizei din Siria si din Europa

B1 B1,
John Kerry: Statele Unite ar putea primi un numar mai mare de refugiati. Analizam cifrele pe care le putem gestiona in contextul crizei din Siria si din Europa

Statele Unite sunt dispuse sa accepte un numar mai mare de refugiati, pentru a veni in ajutorul aliatilor din Uniunea Europeana, afirma secretarul de Stat american, John Kerry, citat de site-ul agentiei AP,. continuă pe B1

Statele Unite au cerut Greciei sa nu mai permita Rusiei sa il alimenteze pe Bashar al Assad in Siria cu armament

SUA au cerut Greciei sa interzica Rusiei sa mai foloseasca spatiul sau aerian pentru zboruri de aprovizionare in Siria, a declarat luni un oficial grec, dupa ce Washingtonul a transmis Moscovei ca este ingrijorat de informatiile privind un angajament militar rus in Siria, relateaza Reuters.

FOTO: Cum arata femeia cu cele mai lungi picioare din Statele Unite

Un model american, in varsta de 26 de ani, a fost desemnata femeia cu cele mai lungi picioare din Statele Unite ale Amercii. Astfel, picioarele lui Lauren Williams masoara 124 de centimetri.

Uniunea Europeana si Statele Unite au ajuns la un acord asupra protectiei datelor

Uniunea Europeana si SUA au ajuns la un acord asupra protectiei datelor, acord ce va permite europenilor sa sesizeze justitia americana in cazuri de utilizare abuziva a datelor lor personale in Statele Unite,.

Acord-umbrela intre Statele Unite si UE asupra protectiei datelor

Uniunea Europeana si Statele Unite au ajuns marti la un acord asupra protectiei datelor, ce va permite europenilor sa sesizeze justitia americana in cazuri de utilizare abuziva a datelor lor personale in.

Statele Unite cer Greciei sa nu autorizeze trecerea a doua avioane rusesti spre Siria

Statele Unite au cerut Greciei sa nu autorizeze trecerea in spatiul sau aerian a unor avioane ale Rusiei care efectueaza livrari in Siria, a declarat o sursa din Ministerul elen de Externe, informeaza AFP,.

Tot mai multe indicii ca Rusia se implica militar in Siria. Statele Unite, ingrijorate

Tot mai multe surse vorbesc despre implicarea Rusiei in razboiul civil din Siria. Ba, mai mult, presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat pentru agentia Ria Novosti ca Armata Siriana primeste echipament si ajutor logistic din partea Moscovei. SUA se declara ingrijorate.

VIDEO O structura de piatra, descoperita in apropiere de Stonhenge, ar putea reprezenta cel mai mare monument neolitic din Marea Britanie

Arheologii britanici au descoperit, in urma unor analize cu echipamente radar de penetrare in sol facute in apropiere de Stonhenge, mai multi monoliti din piatra despre care se crede ca ar fi facut parte din cel mai mare monument neolitic construit pe teritoriul Marii Britanii, scrie BBC.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )