Libnet.ro
UNICEF

09:00

Johnny Depp, fortat sa ia o decizie RADICALA, din cauza geloziei sotiei lui

România Liberă România Liberă,
Johnny Depp, fortat sa ia o decizie RADICALA, din cauza geloziei sotiei lui

Celebrul actor Johnny Depp si-a vandut iahtul Vajoliroja, pe care il cumparase pentru fosta lui iubita, mama copiilor lui, artista Vanessa Paradis. Starul a renuntat la iaht din cauza geloziei sotiei lui, actrita Amber Heard, care a refuzat sa se apropie de ambarcatiune. continuă pe România Liberă

FOTO. Fiica lui Johnny Depp prezinta bijuteriile create de Coco Chanel in urma cu 83 de ani

Fiica actorului Johnny Depp, Lily-Rose, se numara intre modelele care au fost fotografiate pentru expozitia de bijuterii din colectia creata de Coco Chanel, in urma cu 83 de ani. Mademoiselle Prive va fi deschisa in 13 octombrie, la galeria Saatchi din Londra.

Grecia: Ministrul adjunct pentru Infrastructura si Transporturi a demisionat la mai putin de 24 de ore de la numirea in functie, din cauza unor comentarii antisemite si homofobe

Ministrul adjunct pentru Infrastructura si Transporturi din cadrul noului Executiv de la Atena a demisionat la mai putin de 24 de ore de la numirea in functie, din cauza unor comentarii antisemite si homofobe pe.

Bihor: Un drum national care trece printr-o comuna este traversat de localnici doar cu scara, din cauza unui sant de circa doi metri adancime

Localnicii comunei Rieni din Bihor sunt nevoiti sa foloseasca scari pentru a traversa strada sau pentru a iesi din curti, din cauza unui sant de circa doi metri adancime, sapat pe constructor pe DN 76. De o.

Criza refugiatilor: Conditii de viata inumane pentru migranti, din cauza divergentelor UE - Niks Muiznieks

Migrantii care vin in Europa sufera din cauza conditiilor de viata inumane si degradante, datorate esecului statelor europene de a-i repartiza, a avertizat joi comisarul pentru Drepturile Omului, Nils Muiznieks, conform AFP.

Timisoara: Circa o suta de oameni protesteaza din cauza poluarii, acuzand conducerea unei fabrici care recicleaza cauciucuri ca nu foloseste filtrele necesare

Protest la Timisoara, din cauza poluarii. Aproximativ o suta de oameni au iesit in strada si acuza conducerea fabricii din Chisoda, care se ocupa cu reciclarea de cauciucuri, ca nu foloseste filtrele necesare.

Statul roman, obligat sa plateasca peste 1,1 milioane euro din cauza conditiilor din penitenciare

Pana in mai 2015, statul roman a fost obligat sa plateasca 1,1 milioane de euro si 10. 000 de franci elvetieni unor condamnati, ca despagubiri pentru conditiile din inchisori, potrivit notei de fundamentare a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )