Libnet.ro
UNICEF

06:30

Joi va avea loc o noua sedinta CSAT

România Liberă România Liberă,
Joi va avea loc o noua sedinta CSAT

Miercuri, la ora 14. 00, va avea loc, la Palatul Cotroceni, o noua sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), informeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe România Liberă

Surse: Sedinta CSAT, joi, la Palatul Cotroceni. Victor Ponta, aflat in concediu, va lipsi de la reuniune

Joi va avea loc o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), la Palatul Cotroceni, potrivit unor surse citate de B1 TV. La ora transmiterii acestei stiri, inca nu a fost facut un anunt oficial din.

Sedinta CSAT, joi, la Palatul Cotroceni. Victor Ponta, aflat in concediu, va lipsi de la reuniune

Joi va avea loc o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), la Palatul Cotroceni, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale. Potrivit sursei citate, sedinta va incepe la ora.

Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT dupa plecarea lui Victor Ponta din tara

Presedintele Klaus Iohannis a convocat pentru joi o sedinta CSAT, la doua zile dupa ce premierul Victor Ponta a plecat in concediu. Ordinea de zi a CSAT de maine este secretizata, iar ministrii membri ai CSAT.

Mariah Carey va primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood: Ceremonia va avea loc pe 5 august

Mariah Carey va primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood, in cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 5 august si la care vor participa regizorii Lee Daniels si Brett Ratner, dar si CEO-ul casei de discuri Epic.

Presedintia confirma: Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT dupa plecarea lui Victor Ponta din tara

UPDATE - Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se reuneste in sedinta, joi, la ora 14. 00, a anuntat Administratia Prezidentiala. Temele aflate pe agenda sedintei CSAT nu au fost inca.

Live Score Steaua - Partizan: miercuri, ora 21.30. Care este echipa de START a lui Radoi

Steaua si Partizan Belgrad se vor intalni in turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor pe data de 29 iulie, de la ora 21. UEFA a anuntat, joi, programul primei manse din acest tur.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )