Libnet.ro
UNICEF

06:00

Jolla Tablet, poate cea mai interesanta tableta, la comanda

Playtech Playtech,
Jolla Tablet, poate cea mai interesanta tableta, la comanda

Jolla Tablet a fost subiectul multor speculatii si dezbaterii, dar acum chiar poate fi cumparata direct de la producator la un pret accesibil. in luna decembrie a anului trecut discutam pentru prima oara de Jolla Tablet. La momentul respectiv, fusese subiectul unei campanii incununate de succes pe Indiegogo prin care a reusit sa stranga 1,8 [] Jolla Tablet, poate cea mai interesanta tableta, la comanda Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Jolla Tablet, poate cea mai interesanta tableta, poate fi comandata

Jolla Tablet a fost subiectul multor speculatii si dezbaterii, dar acum chiar poate fi cumparata direct de la producator la un pret accesibil. in luna decembrie a anului trecut discutam pentru prima oara de Jolla Tablet. La momentul respectiv, fusese subiectul unei campanii incununate de succes pe Indiegogo prin care a reusit sa stranga 1,8 [] Jolla Tablet, poate cea mai interesanta tableta, poate fi comandata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Poate cea mai stupida scuza: Tinder e de vina ca oamenii nu mai merg in cluburi

Se pare ca Tinder poate fi invinuit pentru multe lucruri rele care se intampla in lume. Nu numai ca distruge abilitatea de a avea relatii bazate pe sentimente sincere, dar aduce moartea si pentru cluburi si festivaluri de muzica sic!). Oricat ar suna de absurd, aceasta este afirmatiaunui promoter muzical. Pe pagina de Facebook a [] Poate cea mai stupida scuza: Tinder e de vina ca oamenii nu mai merg in cluburi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cine e cea mai eleganta printesa din lume

Cine e cea mai eleganta printesa din lume? Sau, mai bine zis, cea mai eleganta reprezentanta a unei famlii regale din Europa? Ei bine, nu este vorba de Kate Middleton, ducesa de Cambridge, ea fiind, probabil, doar cea mai celebra. In urma unui sondaj, revista Hello a desemnat o alta personalitate regala ca fiind cea mai eleganta. Iata despre cine este vorba.

Cat castiga cea mai bine platita actrita din lume

Actrita Jennifer Lawrence, cunoscuta din seria Hunger Games, este cea mai bine platita actrita la nivel mondial in acest an, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

Cea mai periculoasa boala exista de 16 milioane de ani

In jurul anului 1981, s-a descoperit o boala ciudata in SUA, care afecta comunitatile de homosexuali si cele ale dependentilor de heroina, iar in jurul lui 1983 boala era denumita SIDA. in 1986 s-a constatat ca boala este generata de un virus diferit de tot ce se stia pana atunci. Virusul a primit numele HIV [] Cea mai periculoasa boala exista de 16 milioane de ani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Eroina din seria Hunger Games, cea mai bine platita actrita din lume

Actrita Jennifer Lawrence, cunoscuta din seria Hunger Games, este cea mai bine platita actrita la nivel mondial in acest an, cu venituri de 52 de milioane de dolari, potrivit estimarilor revistei Forbes,.

Tara noastra - incadrata in clusterul statelor cu cea mai redusa performanta inovativa

Romania nu a putut sa depaseasca stadiul de inovator modest in ultimii 15 ani, potrivit datelor Eurostat si rapoartelor de specialitate ale Comisiei Europene, precum si rezultatelor unor studii elaborate in IEN, tara noastra fiind incadrata in clusterul statelor cu cea mai redusa performanta inovativa, desi inovarea a fost inclusa, ca un factor determinant al dezvoltarii economico-sociale, in toate strategiile elaborate in ultimul timp, atat la nivel UE, cat si in Romania, potrivit Strategiei de dezvoltare a Romaniei in urmatorii 20 de ani.

Cea mai batrana mama din Romania, despre cazul fetei violate din Vaslui: Se zice ca e un presupus viol, ca de fapt n-a fost. Daca o fi fost si aia o zdreanta pe acolo

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a vorbit despre cazul fetei violate din Vaslui si, surprinzator, pare a fi de partea celor sapte violatori. Femeia in varsta de 77 de ani crede ca victima i-a.

Cea mai batrana mama din Romania, despre cazul fetei violate din Vaslui: Se zice ca e un presupus viol, ca de fapt n-a fost. Daca o fi fost si aia o zdreanta pe acolo...

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a vorbit despre cazul fetei violate din Vaslui si, surprinzator, pare a fi de partea celor sapte violatori. Femeia in varsta de 77 de ani crede ca victima i-a.

Cofondatorul Facebook Mark Zuckerberg, cea mai bogata persoana de sub 35 de ani

Cofondatorul Facebook Mark Zuckerberg este cea mai bogata persoana de sub 35 de ani, cu o avere de 41,6 miliarde de dolari, potrivi raportului Wealth-X, informeaza indiatoday. in. Zuckerberg este urmat in top de alti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )