Libnet.ro
UNICEF

09:00

Jose Barroso: Semnarea Acordului de Asociere intre UE si R. Moldova nu va afecta relatiile cu Rusia

Antena3 Antena3,
Jose Barroso: Semnarea Acordului de Asociere intre UE si R. Moldova nu va afecta relatiile cu Rusia

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, se afla in vizita oficiala la Chisinau. Oficialul european a fost primit de premierul moldovean Iurie Leanca. Presedintele Comisiei a asigurat din nou. continuă pe Antena3

Barroso: Semnarea Acordului de Asociere intre UE si R. Moldova NU afecteaza relatiile cu Rusia

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, spune ca semnarea Acordului de Asociere dintre R. Moldova si Uniunea Europeana nu va afecta relatiile economice cu Rusia.

Ministrul adjunct de externe al Rusiei: Semnarea acordului de asociere cu UE va avea efecte negative in relatia economica Moldova- Rusia

Semnarea acordului de asociere a Republicii Moldova cu UE va aduce inevitabil anumite modificari in relatia fostei tari din blocul sovietic cu Rusia. De aceea, este vital sa reducem riscurile in relatiile comerciale bilaterale cu Republica Moldova, a declarat ministrul adjunct de externe al Rusiei, Grigory Karasin, inainte vizitei pe care o va face la Chisinau si Tiraspol, anunta ITAR-TASS.

Vicepremierul moldovean Valeriu Lazar: Chisinaul este interesat in mentinerea relatiilor economice cu Rusia si dupa semnarea Acordului de asociere cu UE

Vicepremierul Republicii Moldove Valeriu Lazar a declarat, luni, ca puterea de la Chisinau este interesata in mentinerea relatiilor economice cu Rusia si dupa semnarea Acordului de asociere cu Uniunea.

Jose Manuel Barroso, in vizita in Republica Moldova, inainte de semnarea Acordului de Asociere cu UE

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a ajuns miercuri inRepublica Moldova, pentru o vizita de doua zile, urmand sa ajunga apoi si in Georgia, scrie Mediafax. Presedintele Comisiei.

Barroso, in vizita in Republica Moldova, inainte de semnarea Acordului de Asociere

Seful Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, se afla miercuri si joi intr-o vizita in Republica Moldova, in cadrul unui turneu care include si Georgia, in contextul in care cele doua tari vor semna Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana, conform CE, citata de Mediafax.

Vladimir Voronin i-a spus in fata lui Jose Manuel Barroso de ce comunistii sunt impotriva Acordului de Asociere cu UE si ca nu vor participa la ratificare

Comunistii considera ca Acordul de Asociere la UE, pe care Republica Moldova urmeaza sa-l semneze pe 27 iunie, nu contribuie la dezvoltarea si modernizarea tarii, iar Acordul de Liber Schimb ar fi chiar un pericol pentru enonomia tarii. PCRM si-a expus argumentele intr-o scrisoare cu anexa, inmanata de Vladimir Voronin lui Jose Manuel Barroso, la intalnirea pe care au avut-o azi, la Chisinau.

Presedintele Nicolae Timofti nu va initia un referendum pentru semnarea Acordului de Asociere cu UE

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, nu va initia un referendum pentru semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana, asa cum a solicitat Partidul Comunistilor. intr-un raspuns semnat de catre secretarul general al Aparatului Presedintelui, Ion Paduraru, la indicatia lui Nicolae Timofti, se arata ca astfel de acorduri nu necesita a fi aprobate printr-un plebiscit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )