Libnet.ro
UNICEF

22:45

Jose Manuel Barroso: Consider ca Republica Moldova face parte din UE

Antena3 Antena3,
Jose Manuel Barroso: Consider ca Republica Moldova face parte din UE

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, aflat in vizita la Chisinau, a declarat ca vede Republica Moldova ca parte a Uniunii Europene, informeaza Mediafax. Va multumesc pentru cuvintele calde. continuă pe Antena3

Jose Manuel Barroso: Consider Republica Moldova ca parte a Uniunii Europene

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat vineri, la Chisinau, ca vede Republica Moldova ca parte a Uniunii Europene, informeaza PRO TV Chisinau, citat de Mediafax.

Jose Manuel Barroso: Consider Republica Moldova ca parte a Europei

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat vineri, la Chisinau, ca vede Republica Moldova ca parte a Europei, informeaza PRO TV Chisinau, citat de Mediafax.

Jose Manuel Barroso: Consider ca Republica Moldova face parte din UE

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, aflat in vizita la Chisinau, a declarat ca vede Republica Moldova ca parte a Uniunii Europene, relateaza sursele de presa.

Jose Manuel Barroso, la Chisinau: Moldova este intr-adevar o tara europeana. Recunosc reformele pe care le face

Europa este gata sa insoteasca Republica Moldova pe calea integrarii europene. Este declaratia presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, intr-o conferinta de presa comuna cu premierul Vlad.

UPDATE. Jose Manuel Barroso, intampinat cu paine, sare si vin la Chisinau.

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, aflat in vizita in Chisinau a declarat ca se simte ca acasa in Republica Moldova. Este o placere pentru mine sa ma aflu aici la Chisinau . Ma face sa ma simt ca acasa aici si pentru ca am mancat foarte bine ieri, a declarat Barroso. Trebuia sa vizitez cu multa vreme in urma Moldova, a mai precizat presedintele Comisiei Europene. Dincolo de cuvintele de lauda la adresa Republicii Moldova, Barroso a atras atentia in discursul sau, .

Vladimir Voronin anunta ca partidul sau nu va participa la intalnirea cu Jose Manuel Barroso.

Presedintele Partidului Comunist din Republica Moldova PCRM), Vladimir Voronin, a anuntat ca partidul sau nu va participa la intalnirea si discursul pe care presedintele Comisiei Europene CE) Jose Manuel Barroso il va sustine vineri la Chisinau, din cauza lipsei unei agende comune cu structurile de la Bruxelles, relateaza ProTV Chisinau, potrivit Mediafax. Partidul Comunistilor nu va participa la intalnirea si la discursul lui Jose Manuel Barroso, deoarece nu exista o agenda comuna cu .

Jose Manuel Barroso, intampinat cu paine, sare si vin la Chisinau.

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a fost intampinat, joi seara, pe aeroportul din Chisinau cu paine, sare si vin, de catre premierul moldovean Vlad Filat, relateaza PRO TV Chisinau, potrivit Mediafax. Dupa ce a gustat din paine, sare si vin si dupa intonarea imnului UE si a celui al R. Moldova, Barroso a salutat delegatiile prezente la aeroport si a plecat impreuna cu Filat si ambasadorul Uniunii Europene la Chisinau. In timp ce delegatia venea de la aeroport spre oras, mai .

Soferii din Chisinau, sfatuiti sa renunte la masini pentru doua zile, in timpul vizitei lui Jose Manuel Barroso

Masuri de securitate sporite la Chisinau in zilele de joi si vineri, cu ocazia vizitei presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, in capitala Republicii Moldova. Ministerul de Interne a recomandat.

Jose Manuel Barroso, intampinat cu paine, sare si vin la Chisinau

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a fost intampinat, joi seara, pe aeroportul din Chisinau cu paine, sare si vin, de catre premierul moldovean Vlad Filat, relateaza PRO TV Chisinau.

Jose Manuel Barroso la Chisinau: Vad Republica Moldova ca parte a familiei europene

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat la Chisinau ca perspectiva de integrare a Republicii Moldova in Uniunea Europeana nu trebuie privita ca un tabu, dar ca in acest moment trebuie sa ne concentram pe negocierile privind acordurile de asociere si de liber-schimb, precum si pe finalizarea celei de-a doua etape a Planului de actiuni pentru liberalizarea regimului de vize.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )