Libnet.ro
UNICEF

15:00

Jose Mourinho: Dupa Real Madrid urmeaza sigur Anglia

Hotnews Hotnews,
Jose Mourinho: Dupa Real Madrid urmeaza sigur Anglia

Jose Mourinho s-a declarat convins ca, dupa ce pleaca de la Real Madrid, se va intoarce sa antreneze in Anglia, relateaza Reuters. Portughezul care a castigat doua titluri in Premier League cu Chelsea 2005, 2006) a spus ca nu conteaza la ce club englez va antrena, in ciuda atasamentului pe care il are fata de albastri. continuă pe Hotnews

Jose Mourinho a dat in judecata un reporter de la ziarul spaniol Marca

Antrenorul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, l-a dat in judecata pe un reporter al cotidianului sportiv Marca, ca urmare a unui articol publicat luni de ziarul spaniol, informeaza The Guardian. Roberto).

VIDEO Faza zilei in Champions League - Jose Mourinho, bucurie fara limite

Real Madrid a castigat printr-un gol marcat in minutul 90 partida cu Manchester City, din Grupa D a Champions League. Reusita lui Cristiano Ronaldo a declansat fiesta pe banca de rezerve a galacticilor, Jose Mourinho oferind faza zilei in Liga Campionilor.

Liga Campionilor: Meci nebun pe Bernabeu: Real Madrid a invins pe Manchester City cu 3-2 dupa ce au fost condusi in doua randuri/ Rezultate complete

Formatia Real Madrid a castigat marti, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 0-0), meciul sustinut in compania echipei engleze Manchester City, in prima etapa a grupei D a Ligii Campionilor, potrivit Mediafax. Pentru Real au marcat Marcelo '76, Benzema '87 si Cristiano Ronaldo '90 si , iar pentru Manchester City au inscris Dzeko '69 si Kolarov '85. vezi toate rezultatele serii din C.

Ronaldo, dupa meciul Real Madrid - Manchester City: A fost o partida putin nebuna

Atacantul Cristiano Ronaldo, care s-a declarat trist din motive profesionale, s-a bucurat dupa ce a adus victoria echipei sale, Real Madrid, in minutul 90 al meciului de marti seara, disputat cu Manchester City, scor 3-2, in Liga Campionilor, o partida pe care portughezul a caracterizat-o ca fiind putin nebuna.

Real Madrid invinge City intr-un thriller de Oscar

Liga Campionilor a inceput cu un meci de cinci stele intre Real Madrid si Manchester City, doua dintre echipele care si-au propus castigarea trofeului in acest sezon. Madrilenii s-au impus cu 3-2 desi au fost condusi de doua ori, dupa un final nebun cu patru goluri in ultimul sfert de ora.

UEFA a amestecat de trei ori echipa lui Real Madrid

Siteul uefa. com a provocat haos in echipa de start a lui Real Madrid, cu o ora inaintea inceperii meciului cu Manchester City, de marti seara, din Liga Campionilor.

Real Madrid, prima echipa cu 100 de victorii in Liga Campionilor

Formatia Real Madrid a obtinut, marti seara, victoria cu numarul 100 in Liga Campionilor, fiind de departe lidera Europei la acest capitol.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )