Libnet.ro
UNICEF

15:00

Jose Mourinho, primul client din Marea Britanie al modelului sport F-Type R Coupe

B1 B1,
Jose Mourinho, primul client din Marea Britanie al modelului sport F-Type R Coupe

Antrenorul echipei Chelsea Londra, noul ambasador al marcii Jaguar, va fi primul client din Marea Britanie care va conduce un automobil sport F-Type R Coupe, cu un motor V8 de 550 CP. Primele masini Jaguar de acest. continuă pe B1

Imagini spectaculoase surprinse pe o autostrada din Marea Britanie

Imagini spectaculoase au fost surprinse pe o autostrada din Marea Britanie. Un sofer a fost filmat in timp ce conducea in sens gresit pe autostrada. Soferul nu avea nici luminile de intalnire sau avariile.

Studentii romani din Marea Britanie se tem ca vor fi exmatriculati sau expulzati

Studentii romani din Marea Britanie se tem ca vor fi exmatriculati sau chiar expulzati, a afirmat europarlamentarul PDL Petru Luhan, dupa ce a efectuat, saptamana trecuta, o vizita la Londra, conform unui comunicat de presa.

The Daily Express: Romanii bombardeaza site-urile de recrutare din Marea Britanie

Zeci de mii de romani vad Marea Britanie ca pe o tara a oportunitatilor, iar numarul celor care isi doresc sa se relocheze a crescut cu 600% intr-o luna, scrie The Daily Express in pagina electronica. Britanicii se tem ca romanii, cetateni ai UE cu.

Romanii bombardeaza site-urile de recrutare din Marea Britanie

Zeci de mii de romani vad Marea Britanie ca pe o tara a oportunitatilor, iar numarul celor care isi doresc sa se relocheze a crescut cu 600% intr-o luna, scrie The Daily Express in pagina electronica. Britanicii se tem ca romanii, cetateni ai UE cu.

VIDEO Record pentru formatia Queen: cel mai bine vandut album al tutuor timpurilor, in Marea Britanie

Trupa Queen a scris istorie in ceea ce priveste topul muzical din Marea Britanie, devenind formatia cu cel mai bine vandut album din toate timpurile: 6 milioane de exemplare, dupa cum noteaza BBC.

Marea Britanie castiga prima medalie din istoria Olimpiadei de Iarna. Cititi povestea ei frumoasa

Marea Britanie a castigat duminica prima sa medalie din istoria Jocurilor Olimpice de Iarna. Fie ea si la un sport mai atipic, snowboard acrobatic, aceasta este o medalie importanta, iar in spate are o poveste foarte frumoasa.

Studentii romani din Marea Britanie se tem ca vor fi exmatriculati sau chiar expulzati

Saptamana trecuta am efectuat o vizita de urgenta la Londra pentru a veni in sprijinul miilor de studenti romani afectati de sistarea imprumuturilor de studii si de intretinere. Am vizitat doua colegii londoneze si am ascultat problemele a sute de studenti. Desi fusesera planificate si aprobate vizite in alte doua campusuri, conducerea a interzis in ultimul moment vizita si a refuzat orice dialog cu mine si cu studentii.

Marea Britanie se confrunta cu cele mai grave inundatii din istorie. Oamenii isi parasesc locuintele, iar ploile continua

Premierul britanic David Cameron si-a amanat o vizita peste hotare din cauza inundatiilor de o amploare fara precedent care afecteaza tara de mai bine de o luna. 16 alerte de inundatii de cel mai inalt grad.

Imaginile care au APRINS Marea Britanie. 15 romani, fotografiati in timp ce LOCUIAU intr-o toaleta publica

Britanicii nu-i prea au la suflet pe romani. Iar de cand cu liberalizarea pitei muncii mai multe ziare din MareaBritanie au lansat adevarate campanii impotriva romanilor. Daily Mail a publicat in editia de.

Cum ar putea arata echipa Stelei in primul meci din 2014

Steaua are primul meci oficial pe 14 februarie, vineri. Avand in vedere noile transferuri, iata cum ar putea arata primul 11 al lui Laurentiu Reghecampf.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )