Libnet.ro
UNICEF

12:00

Jucarii contrafacute in valoare de 1,2 milioane de lei, confiscate in Portul Constanta

Antena3 Antena3,
Jucarii contrafacute in valoare de 1,2 milioane de lei, confiscate in Portul Constanta

Politisti de frontiera constanteni au intocmit dosar penal pe numele unui barbat din Bucuresti, administrator al unei societati comerciale, care a importat din China 10. 000 de jocuri de constructie. continuă pe Antena3

Constanta: Jocuri de peste 1,2 milioane lei, confiscate in port

In data de 16. 2015, in intervalul orar 8. 30, politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta si lucratorii vamali au efectuat, la rampa existenta in cadrul P. Constanta Sud Agigea, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societati comerciale cu sediul in Bucuresti.

SIE cumpara medicamente in valoare de aproape doua milioane de lei

Serviciul de Informatii Externe SIE) vrea sa achizitioneze produse si preparate farmaceutice, valoarea estimata fara TVA fiind de aproape doua milioane de lei. Asa arata un anunt de participare publicat pe SEAP.

CNSC versus CNAS: Licitatia de 85 milioane lei pentru sistemul IT de gestionare a concediilor si trimiterilor medicale a fost suspendata

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC) a decis in 13 martie 2015 suspendarea licitatiei de aproape 85 milioane lei demarate la inceputul lunii ianuarie de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) pentru implementarea unui sistem IT de gestionare a concediilor si trimiterilor medicale. CNSC a admis practic o contestatie facuta de Expert One Research fosta XOR-IT Systems), o firma apropiata deputatului Sebastian Ghita, care a reclamat ca CNAS a incalcat legea neraspunzand sau oferind niste raspunsuri ambigue si lacunare la anumite intrebari legate de documentatia licitatiei, care au impiedicat intocmirea unei oferte.

Licitatie de peste 27,6 milioane de lei pentru un sistem IT care sa informatizeze procesul adoptiilor in Romania

Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie vrea sa implementeze un sistem IT care se adreseaza familiilor care vor sa adopte copii, contract finantat cu fonduri UE in valoare estimata de 27. 6 milioane lei peste 6,22 milioane euro), conform unui anunt publicat vineri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Solutia informatica va permite informarea familiilor adoptatoare cu privire la legislatia despre adoptii, mecanismele pentru exprimarea consimtamantului la adoptie, cat si suport in derularea procesului de la exprimarea consimtamantului pana la finalizarea cu succes a procedurilor efective de adoptie.

DGAF a dispus sanctiuni totale de peste 1,1 milioane lei in week-end

Inspectori ai Directiei Generale Antifrauda Fiscala DGAF) au controlat sambata si duminica 125 firme din Bucuresti si au dispus suspendarea activitatii a 24 puncte de lucru pentru perioade cuprinse intre o luna si trei luni, amenzi in valoare totala de 899. 500 lei si confiscari de numerar in cuantum total de 95. 901 lei, 27. 000 euro si 3. 200 dolari.

Policlinica de la Institutul Parhon, redeschisa. Lucrarile de modernizare s-au ridicat la 1,7 milioane lei

Policlinica din cadrul Institutului National de Endocrinologie Parhon a fost redeschisa luni, dupa ce lucrarile de consolidare si modernizare au fost finalizate. Investitia facuta de autoritati s-a ridicat la 1,7 milioane de lei.

Medicamente de 2 milioane lei, pentru SPIONI

Serviciul de Informatii Externe vrea sa achizitioneze medicamente de peste doua milioane de lei, fara TVA, potrivit unui anunt de participare publicat pe SEAP. E vorba, printre altele, de medicamente.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )