Libnet.ro
UNICEF

12:00

Jucatoarea Simona Halep, din nou pe locul cinci in clasamentul WTA

România Liberă România Liberă,
Jucatoarea Simona Halep, din nou pe locul cinci in clasamentul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a coborat o pozitie in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA). Astfel, ea ocupa din nou pozitia a cincea, cu 5. 151 de puncte. continuă pe România Liberă

Simona Halep coboara un loc in clasamentul WTA. Irina Begu la cea mai buna clasare din cariera

Jucatoarea Simona Halep a coborat un loc in ierarhia WTA data publicitatii dupa turneul WTA de la Cincinnati, unde a atins faza semifinalelor. In urma cu un an Halep jucase finala cu Serena Williams.

Simona Halep o invinge pe Agnieszka Radwanska pentru un loc in semifinale la Cincinnati (VIDEO)

Jucatoarea Simona Halep a jucat vineri noaptecontra polonezei Agnieszka Radwanska in sferturile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati.

Simona Halep o invinge pe Agnieszka Radwanska pentru un loc in semifinale la Cincinnati

Jucatoarea Simona Halep a jucat vineri noaptecontra polonezei Agnieszka Radwanska in sferturile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati.

Simona Halep o intalneste pe Agnieszka Radwanska pentru un loc in semifinale la Cincinnati

Jucatoarea Simona Halep va juca, vineri noapte 2:00), contra polonezei Agnieszka Radwanska in sferturile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati.

Simona Halep coboara in clasamentul WTA. Veste excelenta pentru Irina Begu

Jucatoarea romana de tenis, Simona Halep a coborat o pozitie in clasamentul WTA dat publicitatii luni, dupa finalul turneului de la Cincinnati si va ocupa locul 5, in timp ce Irina Begu a.

WTA: Simona Halep a coborat pe locul 5 - Irina Begu a urcat pe locul 22, cel mai bun din cariera

Simona Halep a coborat o pozitie in clasamentul WTA, sportiva nascuta la Constanta aflandu-se in aceasta saptamana pe locul 5, cu 5. 151 de puncte. Irina-Camelia Begu este la cel mai bun loc din cariera: pozitia 22, cu 1. 860 de puncte.

Simona Halep pierde o pozitie in calasamentul WTA

Simona Halep va cobori in clasamentul WTA o pozitie, pana pe locul 5 mondial, dupa ce a pierdut semifinala turneului de la Cincinnati, in fata lui Angelique Kerber, scor 3-6, 4-6.

VIDEO Condusa cu 4-0, Simona Halep a revenit si a invins-o pe Agnieszka Radwanska in doua seturi (7-5, 6-1) - Puternica fizic si mental

Simona Halep a avut parte de un inceput mai slab de partida cu Agnieszka Radwanska, jucatoarea din Polonia distantandu-se rapid la 4-0 in primul set. In plus, favorita numarul cinci a avut si o minge de 5-0. De aici a inceput insa revenirea fantastica a Simonei: s-a impus in primul set cu 7-5, iar in al doilea a cedat un singur game. Halep a castigat disputa dupa o ora si 31 de minute, iar in semifinalele de la Cincinnati va da peste mai vechea ei cunostinta Angelique Kerber. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Simonei cu Aga.

Angelique Kerber, declaratii superbe despre Simona Halep dupa victoria de la Cincinnati

Nemtoaica Angelique Kerber a facut o serie de declaratii superbe dupa victoria in fata Simonei Halep din semifinalele turneului de la Cincinnati. Jucatoarea din Germania a afirmat ca un succes in fata Simonei inseamna ma.

Simona Halep nu s-a calificat in finala turneului de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost invinsa de germanca Angelique Kerber cu 6-3, 6-4, sambata, in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 250 dolari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )