Libnet.ro
UNICEF

10:00

O judecatoare din Ineu, prinsa de procurorii DNA in timp ce lua mita

Adevărul Adevărul,
O judecatoare din Ineu, prinsa de procurorii DNA in timp ce lua mita

O judecatoare din judetul Arad a fost retinuta dupa ce a fost prinsa in flagrant luand mita. Este vorba despre judecatoarea Florita Bolos, de la Judecatoria Ineu, care a fost retinuta, in cursul zilei de astazi, de cei de la Directia Nationala Anticoruptie. continuă pe Adevărul

O judecatoare din Arad, audiata la DNA pentru luare de mita

O judecatoare din Arad, suspectata ca a cerut bani pentru a pronunta o sentinta favorabila intr-un proces de punere in posesie, este audiata, luni, la DNA Timisoara. Judecatoarea Florita Bolos, de la.

O judecatoare din Arad este audiata la DNA Timisoara pentru luare de mita.

O judecatoare din judetul Arad este audiata, luni, la sediul DNA Timisoara, pentru luare de mita in forma continuata. Judecatoarea este suspectata ca a cerut bani pentru a pronunta o sentinta favorabila intr-un proces de punere in posesie, afirma surse din randul anchetatorilor, conform Mediafax. Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, judecatoarea Florita Bolos de la Judecatoria Ineu, din judetul Arad, este cercetata pentru luare de mita in forma continuata, ea fiind audiata, luni, la .

Sorin Alexandrescu, directorul Antena Grup, audiat de procurorii DNA

Sorin Alexandrescu, directorul Antena Grup, a ajuns, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru audieri. Acesta a fost eliberat joi din arestul preventiv, in dosarul in care este acuzat de santajarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )