Libnet.ro
UNICEF

01:05

O judecatoare de la Inalta Curte, condamnata definitiv la patru ani de inchisoare

Hotnews Hotnews,
 O judecatoare de la Inalta Curte, condamnata definitiv la patru ani de inchisoare

Judecatoarea Georgeta Barbalata a fost condamnata definitiv la patru ani de inchisoare, pentru favorizarea infractorului. Un procuror si un fost sef al SIPI au fost de asemenea condamnati la inchisoare cu suspendare, informeaza Digi24. ro. continuă pe Hotnews

Judecator de la Inalta Curte, condamnat la patru ani de inchisoare

Judecatoarea Georgeta Barbalata a fost condamnata definitiv la patru ani de inchisoare, pentru favorizarea infractorului. Un procuror si un fost sef al SIPI au fost de asemenea condamnati la inchisoare cu suspendare, potrivit Digi24 .

Patru ani de inchisoare cu executare pentru un fost presedinte de comisie de bacalaureat care a luat mita

Presedintele comisiei de bacalaureat de la Liceul Ion Banescu din Mangalia din 2013, Gheorghe Amza, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, transmite Mediafax. Acesta a fost.

Judecatorii Georgeta Barbalata si Marcel Sampetru, condamnati DEFINITIV la inchisoare

Judecatoarea suspendata din magistratura, Georgeta Barbalata, a fost condamnata, luni, de inalta Curte de Casatie si Justitie, la patru ani inchisoare cu executare, in dosarul privind furnizarea si exploatarea unor informatii nedestinate publicitatii .

Judecatoarea Georgeta Barbalata, condamnata definitiv, si-a dat demisia din magistratura

Judecatoarea Georgeta Barbalata de la inalta Curte de Casatie si Justitie a solicitat luni Consiliului Superior al Magistraturii eliberarea din functie prin demisie, ea fiind condamnata definitiv in aceeasi.

Condamnari in dosarul BAC Mangalia 2013. inchisoare de patru ani pentru seful comisiei de examinare

Gheorghe Amza, presedintele comisiei de bacalaureat de la Liceul Ion Banescu din Mangalia din 2013, a fost condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita.

Judecatoarea Georgeta Barbalata, condamnata la 4 ani de inchisoare in dosarul in care este acuzata de favorizarea infractorului

Judecatoarea Georgeta Barbalata a fost condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzata de favorizarea infractorului, scrie EVZ. Fiind suspendata din functie, Georgeta.

UPDATE Inalta Curte judeca cererea DNA de arestare preventiva a lui Andrei Chiliman / Andrei Chiliman a parasit sediul instantei supreme, dupa expirarea ordonantei de retinere

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca vineri, incepand cu ora 16:30, procesul in care DNA solicita arestare preventiva pentru 30 de zile a primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, intr-un dosar in care edilul este acuzat de constituire de grup infractional organizat si complicitate la trafic de influenta in forma continuata. Andrei Chiliman a fost retinut joi de procurorii DNA din Ploiesti. Ora 21:37 Andrei Chiliman a parasit sediul instantei supreme, dupa expirarea ordonantei de retinere.

Politistul prins in flagrant la locul de munca cand primea mita, condamnat la patru ani si doua luni de inchisoare

Agentul Nicoale Barbuceanu din cadrul Sectiei de Politie 6 a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita. Sentinta data ieri de magistratii Curtii de Apel Craiova este definitiva.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )